Anketa:Parada Ponosa, za ili protiv

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
3.294
Odlicno,neka idu u Afganistan.Sto se tice cekanja nekoliko godina,prekratice oni to vreme nekako.Sto se tice svrckanja po Srbiji ne bih voleo da objasnjavam unucicima ko su oni i sta hoce,zasto paradiraju po gradu:(

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
Podržavam apsolutno ! Svako bi trebao da se oseća sigurno i slobodno bez obzira na orijentaciju,,,,

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
strašno,naravno da sam protiv,pa to je protiv Božije volje,ako ovako nastavimo za 50 god će biti samo muškarci na zemljiwacko2

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Ne smeta mi njihova seksualna orijantacija njihov problem. Ali ovo je ipak Balkan i shvatanja su drugacija. Zato nega odustanu narednih 10 godina od parade.

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
pa ne znam da li ne bi,ako bi paradirao švaler moje devojke-žene bio bi izuzetno povredjen:),nije isto ovo sa ovima i preljubnicima,mada ne opravavam preljubu,ako bih mogao da biram više bi voleo da mi sin prevari njegovu ženu nego da ima dečka

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Protiv sam te budalaštine! Šta žele time da dokažu što će izaći na ulice??? Da su ponosni??? Da nekoga vole??? Svi smo mi na nešto ponosni i nekoga volimo,pa nemam nameru da izlazim na ulicu sa balonima i šta ti već znam! Policija bi trebalo da reaguje kao u Rusiji - pohapsiti pedere i gotovo! Nema održavanja te vaše zaje*ancije... Ili sistem kulturica - nije bezbedno!
Možda to Hrvatska može podneti,ali mislim da Srbija ne želi!

Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
591
Nisam ni “za” ni “protiv”. Samo ne vidim svrhu.Nemam nista protiv gejeva. Daleko bilo, da nije njih, ljudska civilizacija bi bila lisena nekih od najboljih dela muzike, knjizevnosti, slikarstva, umetnosti uopste… Ne mislim da je to stvar izbora. Takodje, ne mislim da je to bolest.
Takodje ne mislim i da ne treba da uziva zastitu zakona – ali ni vecu, ni manju od svih nas ostalih.
I ceo koncept “ponosa” mi je potpuno neshvatljiv. Ja mogu da se ponosim na to što sam mozda uspela da ubijem “desetku” iz politicke ekonomije, a da pre toga nisam spavala 6 dana, vec sam samo bubala – to je MOJA zasluga. Mogu da se ponosim sto sam dobrovoljni davalac krvi, i to vec godinama. To je MOJ doprinos. I ponosim se time sto ne jedem meso. To je stvar MOG izbora i to je MOJA zrtva. Ali se ne ponosim time sto sam belkinja. Sto sam strejt. Sto imam smedju kosu. Braon oci. Zasto? Zato sto ja sa time nemam veze, takva sam se rodila.
Zbog cega bih se onda ponosila necim sto nije plod mog truda?

Da zaokruzim celu pricu… Kazes da si gej.Pa sta? Nije me briga da li si gej. To je tvoja stvar. Sta radis, sa kime radis, i kako radis, to je tvoja licna stvar.Mene zanima kakav si covek. Sta si uradio u svom zivotu? Cime imas da se pohvalis? Ko su ti prijatelji? Ako je tvoja orijentacija ono sto stavljas u prvi plan i ono što de definise… nije li to…..tuzno ?

Natrag