Anketa:Parada Ponosa, za ili protiv

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Vuce mislis Hrvatska moze to progutati (takav je naziv bio u stampi).

Nije Srbija spremna na tako nesto zato neka odustanu.

Izludjuje me samo jedna recenica koja se forsira "Borimo se za svoja prava". Ne znam koja su im to prava uskracena.:vorred:

Imaju svoje novine, svoje inernet sajtove, svoje klubove........da ne nabrajam dalje, pa se pitam sta je to uskraceno. sorry

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Hm, voleo bih jedan od onih "tur operatera", a sigurno ima takvih ovde, bilo muskih ili zenskih, objasni ovde javno, a na sta su to oni ponosni?

Usput, onako, jos malo sinonima:

Peder = covek kome je Bog dao jedan k***c, a on hoće dva.

-Sinonimi:

1. Homoseksualac
2. Homić
3. Feget
4. Derpe
5. Peško
6. Pešovan
7. Peškir
8. Guzičar
9. Pozadinac
10. Čmaruljaš
11. Lizoguz
12. Furundžija
13. Tobdžija
14. Onaj od onih
15. Pušikara
16. Šupak meraklija
17. Buljaš
18. Tur operator
19. Prknoljub
20. I naravno GEJ (na jajima kolor sprej)

-Pojedinačni primeri:

1. Fuad Backović poznatiji kao Deen
2. Elton John
3. Gordon Kej (glumac koji tumači lik kafedžije Renea u seriji Alo-Alo)

-Grupa pedera:

1. Pet Shop Boys

Hm, zene lezbejke ovde nisam prozivao, ne znam zasto, ali to mi je prihvatljivije od M-M varijante.

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
To je drugo, ovde se priča o ubeđenju i opredeljenju za "dž".

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355

Da li može ili ne može ne znam i ne interesuje me... Njihova stvar. Znam samo da u Srbiji to neće moći. I da,što kažeš ne znam samo koja su im prava uskraćena?! Pa,šta je sledeće nakon pedera? Pedofili? Nekrofili? wacko2 Pre neki dan je bolesnik (ne znam kako da ga drugačije nazovem) silovao i zadavio devojčicu od 8 godina! Hoće li i takvi tražiti nekakva prava sutra??? Bože,spasi nas...

vidi moralista ....svi smo mi pederi samo je u pitanju cjena...ja bi za milion se sliko s dva crnca kako im se držim za karu dok trećem pušim onda vi komentarišite šta hoćete kad maznem milion

Čim ti tako razmišljaš,ja verujem da bi se ti "sliko" i ispod "cijene"... Možda i za dzabe! :fuck:

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Ah, izbrisase mu post, bio je nepristojan. :D

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Odlicno,neka idu u Afganistan.Sto se tice cekanja nekoliko godina,prekratice oni to vreme nekako.Sto se tice svrckanja po Srbiji ne bih voleo da objasnjavam unucicima ko su oni i sta hoce,zasto paradiraju po gradu:(
Ako tvoji unuci imaju homoseksualne skonosti (koja je urođena) nema potrebe da im objašnjavaš sami će to kad tad primetiti a onda nikakve batine i lečenja tu ne mogu pomoći. A ako nemaju niko ih ne može nagovoriti da postanu homići.
Sam naziv parade jeste kompezacija zbog frustriranosti usled negativnog odnosa sredine. Pa setimo se samo parola tokom ratova - ponosno je biti Srbin ili Hrvat itd. A ni Srbin ni Hrvat ni Albanac se ne stiče nekim uspehom.
A nemam ništa protiv parade jer ako mogu da protestvuju sve manjinske i ugrožene (prema vlastitom mišljenju) grupe, od Roma, invalida, rudara , pokradenih radnika, zašto i homići ne bi imali to pravo. A koliko se sećam pre godinu dana bila je parada porodičnih ljudi pa to nikome nije smetalo,već se i zaboravilo, ljudi prošetali pa otišli kućama. Tako bi bilo i sa ovom paradom ali neee to kvari naš moral (nadaleko poznati) , našu decu i unuke, svi će postati seke perse i pederi.

Poslednja izmena:
Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Evo ga, javio se i ombudsman za zastitu prava GLBT populacije.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Izludjuje me samo jedna recenica koja se forsira "Borimo se za svoja prava". Ne znam koja su im to prava uskracena.:vorred:

Imaju svoje novine, svoje inernet sajtove, svoje klubove........da ne nabrajam dalje, pa se pitam sta je to uskraceno. sorry

Radoznala, neko ko je normalan kao ti, i ne može pored svega što si nabrojala da se ne pita šta je to još, što nisu ostvarili od svojih prava i u čemu su to uskraćeni.

Žele "hljeba preko pogače" ili drugim riječima, žele da društvo pravno normira njihovu vezu kao zakonitu i društveno poželjnu kao i svaku heteroseksualnu vezu sa svim pravima i obavezama koje takvo stanje nosi. Prostije rečeno žele ozakonjenje bračne zajednice, pravo na usvajanje djece i roditeljstvo, pravo da nasljeđuju svoje "bračne partnere" i još masu toga što bi ozakonjenjem njihove veze bilo omogućeno.
Mada je homoseksualno orijentacija kroz istoriju bila tolerisana i smatrana jednim od vidova društveno prihvaćenog oblika ponašanja u nekim civilizacijama, brak i roditeljstvo to nisu bili nigdje i nikada, do savremenih trendova dekadentne zapadne civilizacije.

U tome je suština stalne kuknjave o ugroženom i diskriminisanom položaju.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981

Nije Srbija spremna na tako nesto zato neka odustanu.

Pa nemaju prava da izraze svoja manjinska prava kroz njihove manifestacije a da pri tom ne budu prebijeni .
A odlaziti sad u istoriju i tamo tražiti uzore je potpuno apsurdno. Nikada do tog dekadentnog zapada crnci nisu imali prava da zajedno sa belcima idu u školu, zajednički prevoz , iste bolnice itd.

Poslednja izmena:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Pa nemaju prava da izraze svoja manjinska prava kroz njihove manifestacije a da pri tom ne budu prebijeni .
A odlaziti sad u istoriju i tamo tražiti uzore je potpuno apsurdno. Nikada do tog dekadentnog zapada crnci nisu imali prava da zajedno sa belcima idu u školu, zajednički prevoz , iste bolnice itd.

Biti crnac i biti peder su dve različite stvari...

Natrag