Član
- Učlanjen(a)
- 10.06.2010
- Poruka
- 2.013
komplikujes...djeca stalno gledaju kako se muskarci i zene ljube...a ako uzmemo u obzir da su djeca pametnija od pojedinih odraslih shvatice sta je "normalno" a sta ne...pored toga ista ta djeca imaju roditelje da objasne...svako na svoj nacin...kako neko gore navede svaki homoseksualac i heteroseksulac i biseksualac se rodi s tim i to se ne mjenja samo to shvati prije ili kasnije...
i na kraju dok ta djeca odrastu to ce vjerovatno biti normalna pojava kao i na zapadu...ne kazem da podrzavam to nego svidjalo se nama ili ne tako je...:dntknw:
eto...
i evo da ponovim...
svejedno mi je da li ce se oni iskupljati po ulicama i ljubakati i svejedno mi je sta rade u svojoj sobi sve dok mene ne diraju...kao sto mi "normalni" diramo (cak ubijamo) njih...
i na kraju jbt sta ispada ko je tu normalan???:???:
i na kraju dok ta djeca odrastu to ce vjerovatno biti normalna pojava kao i na zapadu...ne kazem da podrzavam to nego svidjalo se nama ili ne tako je...:dntknw:
eto...
i evo da ponovim...
svejedno mi je da li ce se oni iskupljati po ulicama i ljubakati i svejedno mi je sta rade u svojoj sobi sve dok mene ne diraju...kao sto mi "normalni" diramo (cak ubijamo) njih...
i na kraju jbt sta ispada ko je tu normalan???:???: