Anketa:Parada Ponosa, za ili protiv

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
komplikujes...djeca stalno gledaju kako se muskarci i zene ljube...a ako uzmemo u obzir da su djeca pametnija od pojedinih odraslih shvatice sta je "normalno" a sta ne...pored toga ista ta djeca imaju roditelje da objasne...svako na svoj nacin...kako neko gore navede svaki homoseksualac i heteroseksulac i biseksualac se rodi s tim i to se ne mjenja samo to shvati prije ili kasnije...
i na kraju dok ta djeca odrastu to ce vjerovatno biti normalna pojava kao i na zapadu...ne kazem da podrzavam to nego svidjalo se nama ili ne tako je...:dntknw:
eto...
i evo da ponovim...
svejedno mi je da li ce se oni iskupljati po ulicama i ljubakati i svejedno mi je sta rade u svojoj sobi sve dok mene ne diraju...kao sto mi "normalni" diramo (cak ubijamo) njih...
i na kraju jbt sta ispada ko je tu normalan???:???:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Samo još jedna stvar. Ako je homoseksualizam bolest kao što kažeš, kako onda nemaš ništa protiv njihovog odnosa između četiri zida, ako je bolest pa onda tu bolest treba lečiti, davati im lekove ili elektrošokove,a ne podržavati ih u sodomizmu . Vuče ,Vuče sumljiv si mi :acute:

Mislim da se tema vrti oko te parade,a ne oko odnosa eventualnih učesnika iste! Koncentrisao sam se u tom pravcu... Dakle,pederi budite bolesni kući,a na ulici budite kao i svi drugi!
Da,ja mislim da je to bolest,ali nisam stručnjak da dajem savete i tome slično kako je lečiti i da li ima leka za to...
Suštinu sam već rekao : neka se jašu kući,a paradiranje ne dolazi u obzir! Apsolutno ne! To je moje mišljenje!

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
...I ostavljaju neke posledice na njih, ili barem nedoumice i konfuzije koje ona ne mogu shvatiti...
"ja slucajno upoznala njegovog tatu"-ne razumeš? Objasni detetu kako to-ti nisi brka, a tata jeste, a ovde na ulici brka ljubi brku, pa ko tu greši? Ti, njegov tata, ili ona dva bolesnika...
Ja ne znam šta ti hoćeš da kažeš , da će dete koje vidi scenu ljubljenja dvoje muškaraca postati peder ? Ili da će imati neku traumu ?
Prvo neće postati peder jer je to urođena stvar , a drugo nikakva trauma to nije, jer ne postoji nikakvo vezivanje ni emotivni odnos. A to da će dete doživeti konfuziju to svakako hoće ali detetu treba objasniti da na ovom svetu ima i takvih stvari isto kao što ima invalida bez ruku ili nogu. Znači li da invalide treba sklanjati sa ulice da deca ne bi bila u konfuziji.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
I da napravite paradu ispasce samo jedna pirova pobeda gde ce poene skupljati politicari a vi ce te biti samo marionete u njihovim rukama.

Pobedite sami i izborite se za svoja prava i dokazite da vam nije potrebna podrska politickih partija koji ce vas iskoristiti samo zbog "GLASOVA".

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Ljubopitljiva kome se obraćaš ? Niko ovde koliko znam ne organizuje gej paradu. Recimo meni ne pada na pamet da idem tamo, šta ću im ja a i ne podnosim tu pink potkulturu - gadi mi se . Ali to ne znači da oni sami nemaju pravo da tako nešto organizuju pa makar bili i ljudski odpad kako ih nazva Vuk.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
I da napravite paradu ispasce samo jedna pirova pobeda gde ce poene skupljati politicari a vi ce te biti samo marionete u njihovim rukama

Nemoj politicare da mi diras,posebno sam osetljiva kad su oni u pitanju...:acute:

Kakvi crni homoseksualci,vidis da muce muku oko PDV-a,jadni,nikako da se usaglase...
I,tako,odoh ja sa teme...:)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ja ne znam šta ti hoćeš da kažeš , da će dete koje vidi scenu ljubljenja dvoje muškaraca postati pederi ? Ili da će imati neku traumu ?
Prvo neće postati pederi jer je to urođena stvar , a drugo nikakva trauma to nije jer nepostoji nikakvo vezivanje ni emotivni odnos. A to da će dete doživeti konfuziju to svakako hoće ali detetu treba objasniti da na ovom svetu ima i takvih stvari isto kao što ima invalida bez ruku ili nogu. Znači li da invalide treba sklanjati sa ulice da deca ne bi bila u konfuziji.
Ne znam da li primećuješ da si sam sebi kontradiktoran? Kažeš da je to "urođena stvar". Kako kad si rekao da to nije bolest, već stvar opredeljenja? Kako se "stvar opredeljenja" može prenositi na potomke???
@Sendi-Niko se ovde ne svađa, samo kritički branimo svoje mišljenje! Koliko sam pročitao, niko nikom nije uputio bilo kakve pretnje ili lične uvrede... ;)

Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
591
Da moje dete ovo cita bila bi mnogo veca trauma za njega....Za dva tipa ili dve devojke bih mu i objasnila da je to NORMALNA PJAVA ali nadvlaciti se oko necega ovakvog...
Do juce je ovaj forum izgledao drugacije....

Natrag