Anketa:Parada Ponosa, za ili protiv

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Sta si se zakacio za VUka nemoj samotnjaka da diras to su opasni ljudi. Ja ne vidim da sam Vuka pomenula igde. :p

Mrzi me da sada linkujem tekstove gde se pojedini politicari nude da pomognu oko parade. A i Beograd je jedno veliko selo pa se svasta cuje i sazna.:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Da moje dete ovo cita bila bi mnogo veca trauma za njega....Za dva tipa ili dve devojke bih mu i objasnila da je to NORMALNA PJAVA ali nadvlaciti se oko necega ovakvog...
Do juce je ovaj forum izgledao drugacije....
Sigurno, mnogo je "jače" nešto pročitati nego videti uživo...

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Ne znam da li primećuješ da si sam sebi kontradiktoran? Kažeš da je to "urođena stvar". Kako kad si rekao da to nije bolest, već stvar opredeljenja? Kako se "stvar opredeljenja" može prenositi na potomke???
@Sendi-Niko se ovde ne svađa, samo kritički branimo svoje mišljenje! Koliko sam pročitao, niko nikom nije uputio bilo kakve pretnje ili lične uvrede... ;)
Voleo bih da me citiraš gde sam rekao da je homoseksualizam seksualno opredeljenje, sve vreme pričam o urođenom seksualnom afinitetu. A nije ni bolest jer ne postoji ni dijagnoza ni terapija ni medikamenti za tu bolest.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Rekontra to mu onda dodje ona narodna : I na tarabi pise ..... pa je niko ne ......whistle3

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Voleo bih da me citiraš gde sam rekao da je homoseksualizam seksualno opredeljenje, sve vreme pričam o urođenom seksualnom afinitetu. A nije ni bolest jer ne postoji ni dijagnoza ni terapija ni medikamenti za tu bolest.
Kako može biti "urođeno" ako su roditelji heteroseksualci??? I u porodici ne postoje takve pojave??? :dntknw:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Kako može biti "urođeno" ako su roditelji heteroseksualci??? I u porodici ne postoje takve pojave??? :dntknw:

Pa,ako su nekome roditelji pederi - i taj će biti isto!
Ako nekome roditelji nisu imali dece - ni on ih neće imati!
:lol::lol::lol::lol::lol:

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Sta da vam kazem ljudi pcujte X i Y hromozome oni su krivi za sve.

Mada imam jedno pitanje ovako malo je diskutabilno i brezobrazno.

Zasto muskarce uzbudjuje mazenje dve zene i analni sex ? :D

Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
591
Pa mogu i gore stvari da se vidjaju....I vidjaju se
A tek da se osete...pa zamisli decu koja gladuju,koja zive po stalama kao posledice rata.Pa kako to deci objasniti a sta reci onima koja su to dozivela...
A moja poruka je trebala da bude da prestanete da se raspravljate oko stvari gde ocito svako ima svoje misljenje a kako je anketa glasila Za ili Protiv jednostavno ste samo trebali da se izjasnite bez dalje rasprave ko je u pravu a ko nije....

Natrag