Anketa:Parada Ponosa, za ili protiv

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Kako može biti "urođeno" ako su roditelji heteroseksualci??? I u porodici ne postoje takve pojave??? :dntknw:

Ok,hajdemo ovako.Kazes ne moze biti urodjeno.Sa tim mogu da se slozim i ne jer nisam dovoljno strucna da sudim o tome.Da li je sklonost ka pedofiliji (recimo) urodjena?Oba roditelja normalna a sin pedofil.Otkud?Ako te nisam razumela,ispravi me (poznato je da bas i ne kapiram uvek ali zato su tu dobre duse da pojasne :))

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Pa mogu i gore stvari da se vidjaju....I vidjaju se
A tek da se osete...pa zamisli decu koja gladuju,koja zive po stalama kao posledice rata.Pa kako to deci objasniti a sta reci onima koja su to dozivela...
A moja poruka je trebala da bude da prestanete da se raspravljate oko stvari gde ocito svako ima svoje misljenje a kako je anketa glasila Za ili Protiv jednostavno ste samo trebali da se izjasnite bez dalje rasprave ko je u pravu a ko nije....

Za ili protiv parade! Da ponovim - parade. A,mi odosmo daleko... wacko2

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
nemam nista protiv njih znam kako im je tesko imam takvog frenda koji bi hteo slobodno da proseta ulicom sa svojim izabranikom i da razmeni neznost poljubac drzanje za ruke ali ne sme zbog takve sredine nazalost ...

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ok,hajdemo ovako.Kazes ne moze biti urodjeno.Sa tim mogu da se slozim i ne jer nisam dovoljno strucna da sudim o tome.Da li je sklonost ka pedofiliji (recimo) urodjena?Oba roditelja normalna a sin pedofil.Otkud?Ako te nisam razumela,ispravi me (poznato je da bas i ne kapiram uvek ali zato su tu dobre duse da pojasne :))
Nisam ni ja stručan, samo iznosim svoje mišljenje...
Pomenula si pedofiliju. Mislim da je tu nastala neka "greška" u detinjstvu, vremenu seksualnog sazrevanja, određene traume koje su ostavile traga...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pa mogu i gore stvari da se vidjaju....I vidjaju se
A tek da se osete...pa zamisli decu koja gladuju,koja zive po stalama kao posledice rata.Pa kako to deci objasniti a sta reci onima koja su to dozivela...
A moja poruka je trebala da bude da prestanete da se raspravljate oko stvari gde ocito svako ima svoje misljenje a kako je anketa glasila Za ili Protiv jednostavno ste samo trebali da se izjasnite bez dalje rasprave ko je u pravu a ko nije....

E,sto jes'-jes'.Mudro zboris (a ja spamujem temu...) :D

@Rekontra:Dakle,onda i kod homoseksualizma moze vaziti isto pravilo."Greska".E,ako gledamo tako (bar ja tako gledam) da nas oni apsolutno nicim ne ugrozavaju (za razliku od pedofila),zasto ne moze tu da postoji tolerancija?Nadam se da sam se lepo izjasnila i da si shvatio sta hocu da kezem,vise mi se zavrte u glavi wacko2

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
E,sto jes'-jes'.Mudro zboris (a ja spamujem temu...) :D

@Rekontra:Dakle,onda i kod homoseksualizma moze vaziti isto pravilo."Greska".E,ako gledamo tako (bar ja tako gledam) da nas oni apsolutno nicim ne ugrozavaju (za razliku od pedofila),zasto ne moze tu da postoji tolerancija?Nadam se da sam se lepo izjasnila i da si shvatio sta hocu da kezem,vise mi se zavrte u glavi wacko2
Pa ni pedofili te ne ugrožavaju, oni samo vole decu, a ti si to (valjda) odavno prevazišla... :blum3:
Da, "greška", a greške treba ispraviti...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pa ni pedofili te ne ugrožavaju, oni samo vole decu, a ti si to (valjda) odavno prevazišla... :blum3:
Da, "greška", a greške treba ispraviti...

Joj!Moglo je i bez tog "valjda" :beee:

Aman,normalno da greske treba ispraviti ali zasto bih ja ispravljala nesto sto me se apsolutno ne tice?Sta oni meni rade da bi mi smetali?

P.S.
20uzv55.jpg

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Kako može biti "urođeno" ako su roditelji heteroseksualci??? I u porodici ne postoje takve pojave??? :dntknw:
Ono što su pokazale studije zadnjih decenija je da na pojavu homoseksualizma kod pojedinca utiču mnogi faktori ali onaj osnovni faktor je urođen. Homoseksualci imaju drugačiji hormonski balans koji je primećen u prednatalnoj fazi (kod fetusa). Ovu činjenicu potvrđuju mnoge fiziološke razlike između homoseksualnih i heteroseksualnih osoba još u ranom detinstvu. Onda postoje istraživanja koja pokazuju da je jedan od uzročnika marker Xq28 na X hromozomu , no ovo nije potpuno dokazano ali ni opovrgnuto. Ono što je bitno , ne postoje nikakvi dokazi da se homoseksualizam može steći, pogotovo ne gledanjem neke parade. To nikada ni jedan ozbiljan psiholog nije tvrdio. Čak i Frojd koji je homoseksualizam smatrao poremećajem (u skladu sa svojim vremenom) tvrdio je da homoseksualizam ne prelazi na "normalne" osobe tj. heteroseksualce. A sve ovo potvrđuju i višegodišnja istraživanja koja su obavljena u Sidneju. Naime od 1991 godine vodi se evidencija o gej populaciji u nekoliko Sidnejskih kvartova u kojima se organizuje gej parada. Od 1991 godine do 2009 godine (odkad je ova informacija ) ne postoji nikakav porast ove populacije, tačnije on je na nivou statističke greške.
A to da Australijanci nisu seke perse pokazali su nam u fudbalu, iako to za njih nije toliko popularan sport.
Ovim završavam ovu temu , dosadila mi je.:???:

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Sta da vam kazem ljudi pcujte X i Y hromozome oni su krivi za sve.

Mada imam jedno pitanje ovako malo je diskutabilno i brezobrazno.

Zasto muskarce uzbudjuje mazenje dve zene i analni sex ? :D

Pitanje izlazi iz okvira teme. Tačno je da scena muškog homoseksualnog odnosa kod muškaraca izaziva osjećaj odvratnosti i gađenja dok scena dvije žene koje to isto rade, pod uslovom da su zgodne izaziva želju. Pri tom do lezibejstva kao pojave muškarci uglavnom nemaju izgrađen nekakav poseban odnos.
Ono prema čemu itekako imamo izgrađen odnos, je slika golog ženskog tijela u ekstazi. Dva takva tijela samo raspaljuju želju da se uđe u tu arenu, i svojim alatom stvari postave na "pravo mjesto", i "zavede red". Uobičajena muška seksualna fantazija koja apsolutno nije fokusirana na lezibejstvo kao pojavu. Mašta može svašta. Ista takva scena u kojoj bi se kao akteri, umjesto mladih i zgodnih djevojaka pojavile dvije oronule babe, bi izazvala osjećaj gađenja.

Zašto muškarci vole anal? Zašto majmun voli bananu? Poznajem podosta muškaraca koji ga ne vole. Poznajem i neke koji se plaše felacija zbog fobije od kastracije. Onaj ko voli jednostavno voli i ima želju da pročačka svaku rupicu na ženi. Stvar mašte, želje za eksperimentom, radoznalosti... ljubopitivosti. Pitaš, pokušaš, ako prođe, prođe. Ako ne... ima gdje.

Ovo je ipak druga tema.

Natrag