Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ovo kuda ide ovaj svjet je totalno protiv zakona prirode. Znate kako kažu:"Da je bog htio pe*ere stvorio bi Adama i Stevu." Znači PROTIV
Nije mi bilo jasno, zasto je Bog muskog roda, i gde je tu Bozica ?
Mozda izvesna Eva tu ima neke svoje zasluge ?
Pa parada porodičnih ljudi je bila i niko nije imao ništa protiv nje, a sad organizovati neko udruženje koja će se boriti protiv nečijeg prava je stupidno.Vrlo glasno, nedvosmisleno i odlučno; PROTIV!!!
Ako bude organizovana "Parada ponosa" onda treba organizovati i "Paradu heteroseksualnog odnosa". Ako oni naprave NVO, onda i hetero treba da naprave NVO,
Ako oni preko te NVO zatraže legalizaciju bračne zajednice, onda i mi treba da preko naše NVO tražimo da se to ne legalizuje.
Pa da vidimo ko će da pokupi više potpisa i sakupi više naroda. A potom da vidimo, kako će naša prava da brane nazovi "legalisti" sa ovog foruma i šire.
Pitaj popa da ti objasni... :fool:
ne verujem religiji,...
+1Imam isto mišljenje, pokušao sam pre izvesnog vremena da branim taj stav u sličnoj temi koju sam postavio na ovom forumu ali sam doživeo burne reakcije čuvara morala i mirnog dečijeg sna. Zaključak - Srbija to još uvek ne može podneti a homosima ne preostaje ništa nego da pričekaju još koju godinu , a tada će i u Afganistanu talibanski režim organizovati gej paradu.
Joj, nisam čuo za ovo, baš je dobra fora! :yea: