Anketa:Parada Ponosa, za ili protiv

Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
856
Nije mi bilo jasno, zasto je Bog muskog roda, i gde je tu Bozica ?
Mozda izvesna Eva tu ima neke svoje zasluge ?

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Vrlo glasno, nedvosmisleno i odlučno; PROTIV!!!

Ako bude organizovana "Parada ponosa" onda treba organizovati i "Paradu heteroseksualnog odnosa". Ako oni naprave NVO, onda i hetero treba da naprave NVO,
Ako oni preko te NVO zatraže legalizaciju bračne zajednice, onda i mi treba da preko naše NVO tražimo da se to ne legalizuje.

Pa da vidimo ko će da pokupi više potpisa i sakupi više naroda. A potom da vidimo, kako će naša prava da brane nazovi "legalisti" sa ovog foruma i šire.

Član
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
347
U Beogradu NE.Po zatvorima gde leže osudjenici za teška krivična dela (silovanja...) DA.

Dodato posle 13 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Jebiga bio sam odsutan 20ak dana pa sam upao u temu koju najviše volim odjednom bez čitanja predhodnih postova.
Možda bi trebalo malo popustiti pederima i organizovati im paradu u ZOO vrtu u kavezima sa medvedima:give_rose:.

Poslednja izmena:
Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Ovo kuda ide ovaj svjet je totalno protiv zakona prirode. Znate kako kažu:"Da je bog htio pe*ere stvorio bi Adama i Stevu." Znači PROTIV

rolling.gif
rolling.gif
rolling.gif
rolling.gif
rolling.gif

Joj, nisam čuo za ovo, baš je dobra fora! :yea:​

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Vrlo glasno, nedvosmisleno i odlučno; PROTIV!!!

Ako bude organizovana "Parada ponosa" onda treba organizovati i "Paradu heteroseksualnog odnosa". Ako oni naprave NVO, onda i hetero treba da naprave NVO,
Ako oni preko te NVO zatraže legalizaciju bračne zajednice, onda i mi treba da preko naše NVO tražimo da se to ne legalizuje.

Pa da vidimo ko će da pokupi više potpisa i sakupi više naroda. A potom da vidimo, kako će naša prava da brane nazovi "legalisti" sa ovog foruma i šire.
Pa parada porodičnih ljudi je bila i niko nije imao ništa protiv nje, a sad organizovati neko udruženje koja će se boriti protiv nečijeg prava je stupidno.
A bog je prvo stvorio čoveka na osnovu svoga lika i od svog rebra a pošto se čovek ubrzo posle toga propederisao mora da je i bog u izvesnom smislu peder. Ovde izlazimo iz teme i zalazimo u religiju koja je jedan od uzročnika homofobije ( ali samo jedan).
Vratio bih se na temu tj. paradu , znači nje će biti , Srbija to ipak može podneti (ili progutati, kako već). A argument kako smo mi Balkan i kako je on različit od civilizovanih zemalja na sreću pokazaće se kao netačan.

Član
Učlanjen(a)
01.07.2010
Poruka
22
Imam isto mišljenje, pokušao sam pre izvesnog vremena da branim taj stav u sličnoj temi koju sam postavio na ovom forumu ali sam doživeo burne reakcije čuvara morala i mirnog dečijeg sna. Zaključak - Srbija to još uvek ne može podneti a homosima ne preostaje ništa nego da pričekaju još koju godinu , a tada će i u Afganistanu talibanski režim organizovati gej paradu.
+1
Apsolutno se ne obazirem na komentare, a ljudima ako nešto znači što će se prošetati ulicom, neka se šetaju što se mene tiče, ne zanima me.

Natrag