Anketa:Parada Ponosa, za ili protiv

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
Danas jedna setnja,sutra stranka u skupstini,prekosutra u decijim knjigama posle nekog vremena u vasoj kuci(kad deca odrastu).Ipak je to bolest koja bi trebalo da se leci,licno nemam protiv njih nista licno.Ali smatram da na ulici trebamo biti svi uljudni i drzati se nekakvih normi ,a izmedju svoja 4 zida sta radite to je vasa licna stvar osim kada narusava javni red i mir(to vazi za sve).

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Protiv. Nikad za.

Naš narod ipak nije totalno retardiran, pa da ne kapira da ima i ovakvih i onakvih i da ovakvi i onakvi zaista postoje, da ti isti odvajkada rade ono što se, ostalima koji jesu za "+/-", a ne za "+/+" ili "-/-", ne dopada...
Pedera i nastranih je bilo od pamtiveka, ima toga i kod životinja, samo što su u životinjskom svetu takvi osuđeni na DOOM u startu. A kod nas nije tako.

Pa pola starog Rima koliko se moglo pretpostaviti, jesu bili nakazni u tom smislu, retko koji bolesni imperator ili vojskovođa nije praktikovao - "patkoyeb". Nacisti pogotovo.

Sada u ovakvim devijantno/ludim vremenima, kada srbalja po nekom fašističkom kodeksu ne treba da bude, nekako uvek smetamo, jel' da, NASTRANOST treba da bude kul... na BG ulicama??

Ne. Greška.

Da srbalj može sa 2 plate da životari svoj život, bez dodatne kućne matematike zarad jednostavnog - preživljavanja, ne bi meni drage Delije (npr. ) pizdele na sve ovo, verujte u to, svi koji ne verujete.

Ko tvrdi da nastrane, "persone i gospoda", nemaju dovoljno prava - VEĆ! ... Taj treba da stavi prst na čelo.

Nije li Elton Džon dokaz za moju tvrdnju?
Nije li Princ dokaz za moju tvrdnju?
Nije li Boy Džordž dokaz za moju tvrdnju?
Pokojni Fredi Merkuri koji je imao svakave kombinacije...?
I još ko zna koliko njih, koji i kao takvi ostaviše nešto iza sebe.

Šta reći više...?

Evo primera..

Cerebralna i dečija paraliza. Bolest.
Pederaj. Bolest.

Jedno je fizička bolest (cerebralna paraliza ne degradira mozak).
Drugo je psihička ili emotivna.

Ovi što imaju cerebralnu paralizu, tvrde da su bolesni, da, ne kriju to ali HOĆE DA SE LEČE. Ne sviraju k**** po tom pitanju.
Ovi drugi što su pederi ili zofiličari ili incest bolidi, tvrde da su drugačiji (ljute se kad im neko kaže da su bolesni), NE KRIJU da su takvi ali NEĆE DA SE LEČE???
Nego još i hoće da meni, vama, komšiji nekom promene svest da su "cool" ?
I da mama nije mama i da tata nije tata... ?

Ček, ček... :mrgreen: ...

Ima leka i za to,
100% sam siguran.

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Protiv.

( Nije li nam dovoljna jedna tema o gay paradi ili zaista nemamo o cemu drugom da pricamo? :???: )

Član
Učlanjen(a)
02.03.2010
Poruka
27
100 % protiv.Ako je ovo demokratija meni se ne svidja.Sada bi i narkomani,lopovi,kriminalci mogli s punim pravom da naprave paradu
pa da se i oni vade na demokratiju!!!!!!!!!!!!!

Član
Učlanjen(a)
08.09.2010
Poruka
15
Evropo, evo nas.
Hteli smo Evropu, dobicemo Evropu, samo sto mi malo idemo obrnutim putem,ali ko jos mari za to.
Samo me interesuje sta im znaci to ponosa?
Ponosni su sto su gay, gay je u Srbiji okej?
Nemam nista protiv njih, dok to sto rade , rade iza zatvorenih vrata.
Negde sam procitala, da se pozivaju na ustavom zagarantovana prava, kao svi gradjani.
Da li su njima ta prava uskracena?
Mislim, malo mi je degutantno da ce centrom glavnog grada Srbije, zemljom junaka, paradirati trandze i cmakati se.
I bar cemo pokazti Evropi, da smo mi jedan fin i kulturan narod, a ne tamo neki varvari kako nas Evropa proziva,
nema veze sto smo na rubu egzistencije, ali cemo zato imati gay paradu.
Ovo je Srbija, cuda su moguca.

Član
Učlanjen(a)
22.11.2009
Poruka
214
Ja sam protiv ali kada sagledamo stvari sa druge strane,evo primera:vise gejeva vise slobodnih devojaka za mene :D

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
Smatram da je suvisno razglabati o tome,drzava je stala uz njih jer je ista ko i oni a sve zarad demokratskog uredjenja drustva i naseg puta u Evropu.Cinjenicno stanje je da drzava daje novac raznim nevladinimorganizacijama ,pokretima i udruzenjima i to se meri milionima dinara ,a sve na teret ostalih gradjana,tim cinom oni kupuju buduce birace .Zato danas u novinama pise da ce 500 gay ucesnika parade pratiti i stititi 5000 policajaca(opet na nas trosak).Ljudi iz drzavnog vrha ,medju njima i predsednik jasno su stavili do znanja da su za paradu(neka ih vode pred svoju kucu)a pod pritiskom iste Evrope .I tako je Evropa usla u nas,umesto mi u Evropu. Ma jedva cekam izbore ,nisam izlazio 15 godina na njih sada cu izaci i glasati za najcrnju opciju kad je bal nek je bal pa sta bude.... * jako nezadovoljan situacijom*

Poslednja izmena:
Natrag