Protiv. Nikad za.
Naš narod ipak nije totalno retardiran, pa da ne kapira da ima i ovakvih i onakvih i da ovakvi i onakvi zaista postoje, da ti isti odvajkada rade ono što se, ostalima koji jesu za "+/-", a ne za "+/+" ili "-/-", ne dopada...
Pedera i nastranih je bilo od pamtiveka, ima toga i kod životinja, samo što su u životinjskom svetu takvi osuđeni na DOOM u startu. A kod nas nije tako.
Pa pola starog Rima koliko se moglo pretpostaviti, jesu bili nakazni u tom smislu, retko koji bolesni imperator ili vojskovođa nije praktikovao - "patkoyeb". Nacisti pogotovo.
Sada u ovakvim devijantno/ludim vremenima, kada srbalja po nekom fašističkom kodeksu ne treba da bude, nekako uvek smetamo, jel' da, NASTRANOST treba da bude kul... na BG ulicama??
Ne. Greška.
Da srbalj može sa 2 plate da životari svoj život, bez dodatne kućne matematike zarad jednostavnog - preživljavanja, ne bi meni drage Delije (npr. ) pizdele na sve ovo, verujte u to, svi koji ne verujete.
Ko tvrdi da nastrane, "persone i gospoda", nemaju dovoljno prava - VEĆ! ... Taj treba da stavi prst na čelo.
Nije li Elton Džon dokaz za moju tvrdnju?
Nije li Princ dokaz za moju tvrdnju?
Nije li Boy Džordž dokaz za moju tvrdnju?
Pokojni Fredi Merkuri koji je imao svakave kombinacije...?
I još ko zna koliko njih, koji i kao takvi ostaviše nešto iza sebe.
Šta reći više...?
Evo primera..
Cerebralna i dečija paraliza. Bolest.
Pederaj. Bolest.
Jedno je fizička bolest (cerebralna paraliza ne degradira mozak).
Drugo je psihička ili emotivna.
Ovi što imaju cerebralnu paralizu, tvrde da su bolesni, da, ne kriju to ali HOĆE DA SE LEČE. Ne sviraju k**** po tom pitanju.
Ovi drugi što su pederi ili zofiličari ili incest bolidi, tvrde da su drugačiji (ljute se kad im neko kaže da su bolesni), NE KRIJU da su takvi ali NEĆE DA SE LEČE???
Nego još i hoće da meni, vama, komšiji nekom promene svest da su "cool" ?
I da mama nije mama i da tata nije tata... ?
Ček, ček... :mrgreen: ...
Ima leka i za to,
100% sam siguran.