- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Ma daj?! Ja više ni ne znam koji su portali ostali aktivni.
Bitno.net je jedna od njegovih "meta"....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ma daj?! Ja više ni ne znam koji su portali ostali aktivni.
Ali nije to ni loša ideja.Tvoji ljudi će barem nešto pametno čuti. Jer što ti nazivaš " besmislicom" to je upravo ono "ludo Božje mudrije je od ljudi ."
Baš tako nek samo širi istinu , i treba istinu širit , toliko je opičen da to nije ni skužijo , nek ljudi znaju istinu , Slap i Sone šire istinu , a ovaj nevjernik i nesvjesno širi istinu , nisiga trebala upozoritZnači, ti pokupiš odavde postove Slapa i DrathShone-a i objaviš u svojoj FB grupi?
Baš voliš skupljati i ukrasti, ha?
Ali nije to ni loša ideja.Tvoji ljudi će barem nešto pametno čuti. Jer što ti nazivaš " besmislicom" to je upravo ono "ludo Božje mudrije je od ljudi ."
Baš tako nek samo širi istinu , i treba istinu širit , toliko je opičen da to nije ni skužijo , nek ljudi znaju istinu , Slap i Sone šire istinu , a ovaj nevjernik i nesvjesno širi istinu , nisiga trebala upozorit
Idemo tamo na onu temu...uskoro..pa ćemo tamo. Dakle, kao što vidiš nemam problem da iznesem bolje razumevanje stvari. Nikakav problem.
Pismo veli da je Isus samo Čovek.
Jovan Prezviter je napisao(la):
To znamo da je tako jer Elena na drugim mestima govori o Hristu kao Bogu kao i Duhu Svetom kao punini Božanstva.
Jovan Prezviter je napisao(la):
isto kao i Slapu napominjem i tebi da Elen Vajt govori o Hristu kao Bogu..to je nesumnjivo.
Evo nas na pravoj temi.
Čujmo što jedan subotar (EGWist) vjeruje i tvrdi o Isusu:
Isti ovaj subotar, naš Jovan, u apologiji 'proročici' Ellen White tvrdi:
S obzirom da Jovan tvrdi kako je njega sam Bog osvjedočio da je Isus samo čovjek, onda je Ellen White morao nadahnuti sam sotona da običnog čovjeka (Isusa Krista) proglasi i nazove Bogom. U tom slučaju, Ellen White bi bila nužno i heretičarka i lažna proročica? I slijedom ovoga, sekta koju je osnovala s još pet-šest subotarskih pionira nužno je "sotonina sinagoga", baš kako su oni sami zvali sve druge. Sad ćemo se malo pozabaviti ovim pitanjima.
Evo nas na pravoj temi.
Čujmo što jedan subotar (EGWist) vjeruje i tvrdi o Isusu:
Isti ovaj subotar, naš Jovan, u apologiji 'proročici' Ellen White tvrdi:
S obzirom da Jovan tvrdi kako je njega sam Bog osvjedočio da je Isus samo čovjek, onda je Ellen White morao nadahnuti sam sotona da običnog čovjeka (Isusa Krista) proglasi i nazove Bogom. U tom slučaju, Ellen White bi bila nužno i heretičarka i lažna proročica? I slijedom ovoga, sekta koju je osnovala s još pet-šest subotarskih pionira nužno je "sotonina sinagoga", baš kako su oni sami zvali sve druge. Sad ćemo se malo pozabaviti ovim pitanjima.