Adventisti i Elen Vajt

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Upravo sam zbrojio

Uvjek je 4.

Pa tako i u ovom slučaju.

Ps. Citirat ću Pepe-a iz serije "The Last Don". "Ubile ga navike"....

Ali nijedno abortivno sredstvo za mozak nije učinkovito koliko je učinkovit "duh proroštva" proročice alkoholičarke Ellen White. U najgorem slučaju, ljudima izloženim ovome abortivnom tretmanu, može ostati samo "mali dio malog mozga".

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ali nijedno abortivno sredstvo za mozak nije učinkovito koliko je učinkovit "duh proroštva" proročice alkoholičarke Ellen White. U najgorem slučaju, ljudima izloženim ovome abortivnom tretmanu, može ostati samo "mali dio malog mozga".

Ni to im ne ostaje... NI to.

Svako ko prihvati "objave" u glavu udarene lažljivie vračare iz Maine-a USA, je doslovno ispraznio svoju lubanju.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Samo je Bogu znano zašto, ali u ovom slučaju nije intervenirao. U slučaju ovoga nesretnika "abortus cerebrum" nije mu ništa ostavio.

Auuuu...

Pa zato je on tako osetljiv, prava mimoza pa malo malo kmeči kod uprave.

ts. ts, ts....

No, nije mi ga je žao. Niti imalo.

Sam je birao, slobodnom voljom, sotoninu "miljenicu", te neka se s svojim problemom nosi sam.

Ono što će od mene/nas dobiti, je dekonstruisanje otrova koji ga je napravio takvim.

Svugdje i na svakom mestu, svim sredstvima.

A tu niti, on, niti braća mu po vračari iz Maine-a, ne mogu ništa.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Znači, ti pokupiš odavde postove Slapa i DrathShone-a i objaviš u svojoj FB grupi?
Baš voliš skupljati i ukrasti, ha? :rolleyes:
Ali nije to ni loša ideja.Tvoji ljudi će barem nešto pametno čuti. Jer što ti nazivaš " besmislicom" to je upravo ono "ludo Božje mudrije je od ljudi ."

Laže. Ne postavlja to nigde.

Sve što postavlja jesu njegovi "visoko umni" komentari po katoličkim stranicama.

Iskopiraj bilo koji Slapov komentar, ili moj, delić barem pa ga nalepi u google tražilicu. Neće ih biti na FB-u.

Čak i da je "grupa" hidden i "private" google je prati.

Dakle, Ivek laže kao i "proročica" mu.

Uostalom, zašto ne postavi linkove od tih "grupa" ?

Što kradljivica rodi isti ga um vodi.

Isti duh ga vodi i da se valja po blatu. Tako je i ona imala napadaje.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Laže. Ne postavlja to nigde.

Pa zašto laže? :rolleyes:
Ili bolje da ne pitam, odgovor se sam nameće. Prazna kolica prave veliku buku, tako je valjda i sa čovjekom.

Sve što postavlja jesu njegovi "visoko umni" komentari po katoličkim stranicama.

Ma daj?! Ja više ni ne znam koji su portali ostali aktivni.
Znači, piše na katoličkim portalima? Svestran čovjek, haha, hoću reći razbacuje se na sve strane.

Natrag