Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja znam istoriju vrlo dobro i jos uvek nisi dao nijedan citat koji potvrdjuje tvoju "teoriju", a ne istoriju.Istorija koju danas ucimo je tacna, a ne fikcija kako ti to govoris, pogotovo crkvena istorija, jer sekularno drustvo je ateisticki nastrojeno i njega nije briga da li je nasa ili vasa crkva prava oni uce kako jeste.To je tako samo ako smo nepošteni u svojim izjavama.
U suprotnom ono što sam rekao je čista istina, i ti to znaš a krenuo si putem nepoštenja.
Da, a ti si brate zivi primer njegovog delovanja.Da, ali već sam odgovorio - istina je uvek negde tamo, i istorija se iznosi selektivno, posebno ako uzmemo u obzir da je satana "knjez ovoga sveta" i da on u velikoj meri čini da istina ne izadjee na videlo, to je njegova osnovna preokupacija.
Da, a ti si brate zivi primer njegovog delovanja.
Svvaki razuman hriscanin ce isto zakljuciti.Bog ne utice na neciju slobodu, a uticao je na tvoju?To je tvoje subjektivno mišljenje.
Neka Bog bude s tobom.
Želim ti svako dobro!
Svvaki razuman hriscanin ce isto zakljuciti.Bog ne utice na neciju slobodu, a uticao je na tvoju?
Tvoja iskustva se ne slazu sa Biblijom.
Da li si ti bio nepokolebljiv i cvrst u veri i spreman da stradas za adventiste pre prvog "vidjenja"?Greška - Bog nikoga ne primorava da nešto čini ako ne želi, čak ni da prihvati njegov plan spasenja, ali mu pokazuje da je to jedini put koji čoveku donosi istinsko dobro.
Dakle, to je i moj slučaj - i ja imam slobodnu volju da li ću ispuniti Božji plan koji on ima sa mnom - ili ne.
Koja moja iskustva se ne slažu sa biblijom?
U bibliji Bog govori na tri moguća načina "putem sna, vizije, glasom Svetog Duha, putem znakova, i ličnim usmeravanjem čoveka koga vodi u različitim situacijama"