VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Nisi ti ništa obelodanio, samo ponovio papagajski ono što su te programirali.
Odgovor sam dao, i on je istinit i konačan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nisi ti ništa obelodanio, samo ponovio papagajski ono što su te programirali.
Odgovor sam dao, i on je istinit i konačan.
Mire, ako je to pravilo na forumu da prestupnika javno napadas, zasto ti nisi nikad ukorio Slapa i Dartha, a izneli su vise neistina o Adventistima nego iko drugi.
Tek kad javno osudis svoju bracu, onda ces imati pravi i od nas da trazis da ucinimo isto sto si ti ucinio.
A ako to ne ucinis, pokri se po glavi i cuti!
Nije niti će, jer osudom njih osuđuje i "remnant". Badava sam postavljao evanđelje, oni su "pravedni" po subotama, iću, piću, pravi katari, "savršeni"....Zašto se ti ne pokriješ po glavi i ne šutiš? Nisi ni ti javno osudio svoju braću.
Opsesija EGV i HAC je dokaz da oni duboko u sebi podsvjesno znaju da je ona pisala istinu i da HAC ima istinu Biblije.
Sinko, važi i obrnuto, Vi ste opsednuti sa Una Sancta Catholica, dakle, i vi duboko u sebi znate da je Crkva čuvar i garant istine i da je ona Majka Biblije...
Una Sancta Catholica
i vi duboko u sebi znate da je Crkva čuvar i garant istine i da je ona Majka Biblije..
Vi ste još opsjednuti nečim drugim.
A afere samo izlaze.
A niste sami sebe sačuvali.
Eno selo gori, dok se vi češljate po forumu.
Ko vam je kriv sada žanjite ono što ste posijali, plodovi su zreli.
Vaš problem, naš nije.
Ma da, vaš nije, sve dok ima budala koje zavedete i onda uzimate desetak, Milijarde dolara su u pitanju, a to se ne ispušta. Da Crkva tako radi, prvi bi ste kreštali o tome. Da ne pominjem da je onaj "pametnjaković" čiji sajt tako često posećuješ navodno izbačen jer jer ganjao maloletnice.
Darth. zasto se spustas na tako nisku poziciji. Zar te nije sramota da spominjes nemoral nekakvog bednika, a o hiljadam katolickih svestenika koji su javno osramotili tvoju crkvu za cije prestupe su isplaceni milioni dolara i opustele mnoge biskupije, ne govoris nista.
Hoces li da ja sda potrazim mnoge o tih izjava?
Vidis, Darth, ja to necu uciniti, jer ne zelim da se toliko spustim u blato kao ti.