Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Lepe jabuke, ali ja ih neću jesti jer su pune otrova.
Ehh, kada bi ti znao šta je otrov..... Ne vidiš ga, ali ga gutaš svakog dana. Prema njemu je i najopasniji ljudskom rukom stvoreni otrov ništa.
Darth, pa zar si ti toliko skucenog uma, da ne vidis da to coveku tvojih godina i iskustva ne pase?
Licite da tinejdzere koji se nadmudruju koje od koga jaci i pametniji, a nisu ni svesni da su tek poceli da zive..
Nateraces me ponovo da skupim sve tvoje lazi na jednu listu koja ce imat stotinu stranica pa ako to ti ne primecujes da su gluposti, drugi ce razumeti sta je istiona a sta laz.
Ja sam iznosio dokaze, nezavisne dokaze. Ali vi to smatrate lažima. Klasična sektaška zamena teza, sve što je suprotno onome čime sam razum zamenio, je laž.
Ne moram ja na ništa da vas teram, vaša Ellen Gould White je pisala na stotine hiljda straniuca da odbrani svoju laž, pa možete i vi nekoliko stotina stranica laži da napišete. Nije me briga. Advetizam je laž, nastao na laži Milera, proširen i održavan u životu na lažima pioneers. Više istine o Bogu ima kod nepismenih monaha, nego uz svim delima američkih sektaša.- Tako da, ostavite se više odbrane neodbranjivog.
Ali on to neće učiniti. Ona je po njemu govorila u "duhu proroštva", a njen ambivalentan stav o Trojstvu, i trećoj Božanskoj osobi je ne čini sluškinjom Lucifera u njegovim očima. Samo potvrđuje njegove tvrdnje. Ujedno, šta misliš odakle njemu negiranje Trojstva? Došlo samo tako? Dobio viziju? Ne, Nego baš od nje, od Ellen Gould White. Protestant, čovek čije sam video klipove već postavljao, dokazivao je koncept Trojstva u Bibliji, i to veoma uspešno. Dakle nije ga Biblija navela da odbaci Trojstvo. Nego baš Ellen Gould White.
Ma jeste, biblija i Isus su rekli - "moras prati ruke da se ne razbolis"! Gde si ti to procitao? Rekao je upravo suprotno - "ne pogani coveka jesti neopranim rukama", biblija uopste nije zdravstveni prirucnik (vec duhovni) i nije oprterecena zdravljem, ali vi jeste!Ako biblija nešto osuđuje, a ljudi kažu suprotno, onda mi moramo podržati bibliju a ne ljudsku reč.
Jer im je osnivačica bila. Njima je Biblija i istorisjki, i biološki, i naučni priručnik. Sve samo ne duhovna knjiga. Ovo poslednje samo kada im odgovara.Ma jeste, biblija i Isus su rekli - "moras prati ruke da se ne razbolis"! Gde si ti to procitao? Rekao je upravo suprotno - "ne pogani coveka jesti neopranim rukama", biblija uopste nije zdravstveni prirucnik (vec duhovni) i nije oprterecena zdravljem, ali vi jeste!
Glavno da iz tvojih usta tece samo "gorko", slatko nisi ni u stanju!
Videsmo tvoja dela u kovanju zavera da oteras neistomisljenike sa foruma. Tvoja dela govore da ljubavi nemas u sebi a propovedas ljubav.
Lazan si! I ti i tvoja crkva ,koja ti dade takav duh!
Ma jeste, biblija i Isus su rekli - "moras prati ruke da se ne razbolis"! Gde si ti to procitao? Rekao je upravo suprotno - "ne pogani coveka jesti neopranim rukama", biblija uopste nije zdravstveni prirucnik (vec duhovni) i nije oprterecena zdravljem, ali vi jeste!