Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Stvarnoslap, nije lepo lagati i pripisivati nekome da je nešto napisao i ako nije.
Ja nisam napisao "DA CRKVA TO DOPUŠTA I PROPAGIRA" već "DA IMA TAKVIH KOJI NE VERUJU"
U Adventizmu postoje pojedinci koji ne veruju u ovu istinu.
Na tezgi lepa jabuke, ali kad probaš pune crva.
Teško neupućenim od jabuka protivnika Adventizma.
Zašto me optužuješ da lažem? Evo što si napisao:
Dakle, prema tebi, postoje Adventisti sedmog dana koji ne vjeruju u Boga koji je Trojstvo. Ako postoje, što je lažno u mojoj konstataciji "da se može biti Adventist sedmog dana a da se ne vjeruje u Trojstvo"? Nije li moja konstatacija doslovna "kopija tvoje konstatacije"?
Nije, jer ti si sugerirao da je to stav crkve" i ako nije
To je stav pojedinaca.
Netočno. Ja sam tvrdio, i bio sam u pravu, da postoje oni koji sami sebe smatraju i nazivaju Adventistima sedmog dana, a smatraju ih Adventistima i drugi Adventisti, koji ne vjeruju u Trojstvo. Provjerimo na vrlo jednostavan način.
1. Tripo sam sebe smatra i deklarira se Adventistom sedmog dana, a ne vjeruje u Trojstvo.
2. Ti, a i drugi Adventisti, tripu također smatrate Adventistom sedmog dana, iako ne vjeruje u Trojstvo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Zaključak: Postoje Adventisti sedmog dana koji ne vjeruju u Trojstvo.
Ali zato ne postoje adventisti koji ne drže Ellen Gould White "proročicom" koja je govorila "u istini".
A jesi li išta od nje osporio? Nisi, nikada i nećeš.
Osporiti sljedbenicu "Oca Millera"? Kako? Ne može to ni Bog.