Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2011
- Poruka
- 1.573
Brate ladokeja ispade da su pisci Kur´an-a bili ocevici Hristovog raspeca kao i pisci JS-ka tj Novi Svet,samo nasa Biblija koja je starija i od Kur,ana i od Novog Sveta nije tacna iako im stalno dokazujemo(septugramima ,Codexima,monuskriptima)da su upravo ti apostoli koji su ziveli s Gospodom i pisali Bibliju .Dali si brate Ladokeja primetio da ni Novi Svet ni kur´an nemaju istorijsko poreklo tj dokaze na njihovo postojanje iako im je baza SZ,NZ-et.Zasto? Zato sto je to losa kopija Biblije a da bi dokazali da su te dve knjige istinite jedni su morali da ratuju i na silu terali ljude da prime Kur´an,dok KS-re radi to isto samo bez ratovanja ali su zato dosadni kao stenice kad dolaze na vrata ali sustina je "ista" zele posto potom da ti uvale laznu doktrinu da te odvedu od Gospoda Isusa Hrista.Cudno je to da se posle osmanskog carstva pojavljuje KS-re i ima istu cilj.
Pozdrav brate Ladokeja.
Oh, oh.... da te nije spopao kakav duh cim si tako nadahnut?
Za ono sto je netacno vi tvrdite da je tacno!
Pozivas se na skripte, septugrame. monuskripte (manuskripte?) pa covjece ne mozes nikoga zaplasiti tim papirima!
Kada ces shvatiti da je Bog dao govotv spis jedino Mojisju, koji je on razbio u bijesu jer su ljudi po ko zna koji put napustili Boga?
Danas nista nije drugacije, ljudi traze spise, dokaze.... onaj koji vjeruje ne trab ih: on slusa Bozju rijec!
Vi manje vremena trosite da izvucete autenticne Hristove rijeci, a vise toboznje doaze o duhovima i glubovima.
Pogledaj sta pise:
" Kada je Isus bio krsten, odmah izidje iz vode. Iznenada se otvorise nebesa te on vidje Duha Bozjega gdje silazi kao golub i spusta se na njega. I glas s neba rece:Ovo je Sin moj Ljubljeni moj koga sam odabrao". Matej 3:16
Obrati pzanju, ovo prica Matej! On koji nije bio pristuan krstenju!
Niko nije vidio goluba ni cuo glas osim njega, Mateja!
Hrist nikada nije o tome govorio!
Zar ocekujete da cu vjerovati u bajke?
Cuo sam kada sam isao u Medhugorje gdje je Gospa od Hercegovine (gle naziva!) i rekose: krst na brdu se okrece!
Ma dajte, budimo ozbiljni. Kakva Gospa kakava rotacija!
I poslije me ubjedjju kako su nadahnuti Duhom i da je sva Biblija istinita! Zar? A evo, kazu da Gospa Hercegovacka proizilazi iz Biblije i Duha.
Nego. brate klazi ako imas ti nesto konkretno, ili svoje misljenje, bojim se da cemo se umoriti nabrajajuci neke stvari koje namju veze s vjerom.