Dajte, ljudi, opasuljite se! Kakav smak svijeta, kakav antihrist, kakvi bakrači? Otkako se piše istorija i bilježi prošlost, do sada je bilo prognozirano bar stotinjak godina i datuma o sudnjem danu i svi ti datumi prođoše, a svijet ostade kakav je i bio. Čak su neke sekte vršile masovna samoubistva, - toliko su bile uvjerene u smak svijeta.
Zdrav razum nam govori da nije moguće predviditi gogađaje, bar ne one u kojima nije sudionik sam čovjek. Čak i meteorolozi pogriješe u prognozi vremena i pored satelita i svih drugih mogućih mjernih instrumenata, pogotovu ako se radi o prognozama za duži period.
21.12.2012. dolazi do tkz. galaksijskog poravnanja našeg sunčevog sistema, sa središtem naše galaksije, galaksijskim centrom. To je fenomen koji se ne dešava ni prvi ni zadnji put. Mnogo puta u dosadašnjoj istoriji zemlje, dolazilo je do toga. I ne bi smaka svijeta! Zašto bi se desio 2012?
maje su prognozirale taj datum, nostardamus takodje, danasnji naucnisi, kromansko prorocanstvo...sve ljudi i religije iz razlicitig vremena. SVI SU BILI U PRAVU ZATO STO:
svi oni videli neku propast,i tacno je to u vezi antihrista i tih zajebancija..zigosanje ljudi (biometricki cip). kad su nik rokfelera pitali sta dobija time sto je da obelezi sve ljudi na planeti rekao je : ako bude neko protiv nas jednostavno cemo mu iskljuciti cip,ili postaviti nesto lazno. zamisli protiv nekoga si a on ti u cip ubaci kao da si najveci kriminalac,niko nece tebe slusati ako mu kompjuter kaze to je taj,pucaj slobodno. ugasi ti racune po banakama,vidi gde si u svakom trenutku,ponistiti ti saobracajnu,vozacku,pasos,da ti drugo ime...dokazi ti da si greskom optuzen.
a sto se prorocansta tice,videli si svi propas...ali oni tada nisu znali da je globalno zagrevanje u pitanju. velike poplave kao sto su predvili ce stvarno nastati zbog globalnog zagrevanja. ja sam video licno i osetio koliko su se popele temperature u odnosu na to kad sam bio klinac. samo sto tad sam ceo dan mogao biti na 35 stepeni i da ne izgorim,a sad na 35 stepeni pocrvenim kao rak.i cak temperature idu i do 43-44 stepena leti. znaci karj,onosno 21.12.2012. ce biti vrhunac zagadjenja,sto dovodi do globalnog zagrevanje,sto opet dovodi do topljenja leda na polovima...topljenje do povecanja nivoa mora,a dobar deo zemlje je u nisvou mora,a neki i ispod nivoa mora... ovi cunami,oluje,poplave su samo deo toga sta je uzrokovano globalnom zagrevanjem. ovo sve nije neko lupanje i nagadjanje,postoje i naucni dokazi za to.. a svako ko je malo pametan moze da poveze neke stvacice. london,holandija,njujork,italija,daska,norveska,svedska ce to najbolje osetit kad pocne da se dize nivo mora,ima jos mnogo zemalja a te su najupecatljivije.
moj licni primer je reka koja na 100 metara od moje kuce (Jasenica). izlivala se jednom u 10 godina, a zadnjih godina se izliva svake godine. to je mala recica,kojoj su pre 5 godina prosirili korito da se ne bi izlivala...ali i sa prosirenim koritom ona se i dalje izliva svake godine i sve vise...
sad dali ce 21.12.2012. biti potpuno presudan ne znam,a da li ce se stvarno nesto slicno dogoditi hoce sirno. jeste sve to bilo i proslosti da su ljudi menjali datume i gresili,da su strahovali,ali nije bilo toliko globalnog zagrevanja,odnosno zagadjenja vazduha koji uzrokuje zagrevanje. jer se zemlja kao civilizacija razvila vise za zadnjih 100 godina nego za 20.000 godina u nazad. imaj na umu da se usrbiji do 50-60 godina spavalo na slamaricama i prevozno sredstvo su bila zaprezna kola... a danas se govori o nuklearno fuziji i fisiji,solanom iskoriscenju, kibenetici i tako dalje. vidi koliko puta je onda uvecano zagadjenje i ono sve sta proizilazi iz njega.
citirao sam tebe samo iz razloga sto si negirao ovakve stvari,inace tema je vrlo diskutabilna i nije uopste za podcenjivanje.