Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne vidim problem. U cemu je pogreshio ? Pod SF si mislio na naucnu-fantastiku ili serbian forum ?Bazar,bilo bi korisno da ponekada malo citas i Bibliju,par da ti se ne desvaju ovakve kardinalne greske koje su u domenu SF-a
Ne idi ka fanatizmu Ne budi rob stereotipa.izgleda da vazi i za tebe domicus,da malo vise citas Bibliju,pa da onda delis savete sta je lepo a sta nije.SF sam mislio na naucnu fantastiku,jer da citate Bibliju makar po ovm pitanju je jasna ko ce i kada i kako i pod kojim uslovima ziveti na Novoj zemlji.A sta kazu naucnici koji tvrde da je covek nastao slucajno kao i sav svet,nije mi merodavno
Jasno je da to nije tačno. Životni ciklus Sunca nije večit.
Bez Sunca verovatno samo JS mogu živeti. wacko2
ps. Ostali će potražiti druge svetove a vi se smrzniteeeeee:blind:.
Ne vidim problem. U cemu je pogreshio ? Pod SF si mislio na naucnu-fantastiku ili serbian forum ?
U pravu je za Sunce. Smanjuje se.
Lord Kelvin se slagao sa konceptom naucnika iz 19. veka, Hermann von Helmholtz-a, koji bio u pravu kada je ukazao da se Sunceva energija dobija gravitacionim kolapsom a ne nuklearnom fuzijom kako to i dan danas evolucionisti zagovaraju.
Problem je u tome sto nuklearna fuzija proizvodi cestice zvane eutrino koje polako napustaju Sunce i trebalo bi da budu primecene.
Ipak, specijalna oprema za detekciju je pokazala da je broj dolazecih cestica neutrina sa Sunca samo delic od onog pretpostavljenog ako se Sunceva energija dobija nuklearnom fuzijom.
Dalje, 1979. dva americka naucnika objavila su dokaz zasnovan na merenju Sunca tokom vise od 200 godina, koja pokazuju da se Sunce smanjuje za 1/10 procenta u jednom veku.
Ps: Nije lepo napadati druge ljude ako nam se razilaze shvatanja o veri i ostalim stvarima.
Tu smo da naucimo shtoshta jedni od drugih a ne da ...
Dakle niko ne zna kad će kraj, samo Bog.
Dakle jasno je da će zemlja da traje večno i biće naseljena
Ako ništa drugo, bar budi dosledan sam sebi.
U jednom postu kažeš da niko ne zna, dakle kraj je moguć da bi već u sledećem pričao o večnosti. Za ovo drugo si u pravu. Uistinu nisam se konsultovao sa Bogom kad sam učio čitati, pisati, sabirati
Malecki, daj se malo uozbilji. Nisi u stanju obrazložiti dve sopstvene rečenice a imaš navodne odgovore za sve tajne ovogo sveta.:fool:
Što se Boga tiče, naravno da ga imam i da svakodnevno sa njim komuniciram. Samo je moj Bog žensko i zove se Nevenka. :give_rose: