2012. godina

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
Nije ništa novo da nas ljude interesuje kakva nas budućnost očekuje. Evidentno je i to da nema čoveka niti metode na osnovu koje će se odrediti kakva nas budućnost očekuje.

Jedini koji zna budućnost sa sigurnošću je naš Stvoritelj i to je objavio u Bibliji. Između ostalog objavio je i sledeće:
A o tom danu i času nitko ne zna, ni anđeli nebeski ni Sin, nego samo Otac

Dakle niko ne zna kad će kraj, samo Bog.

smile3

Učlanjen(a)
11.06.2009
Poruka
505
Lično ne verujem u sve ovo, ali da dolazi lošije vreme verujem, mislim na klimatske promene, ali u narednih 100 godina.
I verujem da će se život na planeti ugasiti usled globalnog zagrevanja, naravno ako se nešto ne preduzme.

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
Lično ne verujem u sve ovo, ali da dolazi lošije vreme verujem, mislim na klimatske promene, ali u narednih 100 godina.
I verujem da će se život na planeti ugasiti usled globalnog zagrevanja, naravno ako se nešto ne preduzme.

Onaj koji je sve stvorio neće dozvoliti da se tako nešto desi. Dokaz je više nego vidljiv. Da Jehova kontroliše zbivanja na zemlji jasno je na osnovu kontrole atomskog rata između država kojih ima skoro 20 koje poseduju atomsko naoružanje. Ima atomskog oružja toliko da zemlja može biti 20 puta uništena, prepolovljena. Iz priloženog se vidi da do toga nije došlo i neće.

Jedan stavak iz biblije govori o tome ovako:
Jer ovako kaže Jehova, Stvoritelj nebesa, onaj koji je pravi Bog, onaj koji je oblikovao i načinio zemlju, onaj koji ju je učvrstio i nije ju stvorio uzalud, koji ju je oblikovao tako da bude nastanjena( Isaija 45:18)

Ili ovaj koji govori o tome ko će naslediti zemlju:
Još malo i zloga više neće biti.
Pogledat ćeš na mjesto njegovo, a njega neće biti.

11
A krotki će posjedovati zemlju​

i uživat će u obilju mira.
Pravednici će posjedovati zemlju i živjet će na njoj zauvijek (Psalam 37:10,11 i 29)

Dakle jasno je da će zemlja da traje večno i biće naseljena!

:)

MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.677
Zašto se jehovi svedoci zanose time da je jehova bog,evo ja kažem da nije.bio je pre Isusa Hrista,znači Gospod Bog je Isus Hrist,a kada će biti kataklizma znam samo JA.
eto ni Isus ne zna,a JA znam i šta sad???

MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.677
ostadoše ljudi bez teksta...
18.08.2013.godine doći će do promene Sazvežđa...

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
320
Kada noć postane poput dana,znajte kraj je blizu!!!
Zanimljivo je Bibliju sagledati sa naucnog aspekta.

"kad noc postane dan" - mi znamo da se polovi na zemaljskoj kugli menjaju i da ce (najverovatnije ) do sledece godine da zamene mesta. KO malo prati te teme, zna da postoji polarni dani i polarne noci ( 24h je samo dan ili 24h je samo noc ) ...tako da sve ovo ima i te kako smisla.

Paaa i da i ne :roll:
Bog je rekao da nas nece vise nikad "zgromiti" poplavama. Za vrucine i vatre nije nista obecao ( da nece naravno )

Jedan od vecih problema su i erupcije na Suncu.
Krajem 2012. ocekuju najvecu erupciju na toj uzarenoj lopti nasheg sistema u "ovom ciklusu".
Uzrocno posledicno ce i vulkani proraditi.
Ako se aktivnost istih poveca za 50%, izbacice toliko sumpora sto mi za vekove nismo i eto ti opet "staklena bashta" ,przenje i smrtno zracenje.

U smelijim naucnim krugovima kazu da ce u najboljem mogucem scenariju doci do rapidnog otopljavanja leda na polovima usled drasticnnog povecanja temperature i zemljotresa, i naravno promene polova, mada... sva je verovatnoca da od te Sunceve siline, tu vodu "videti necemo" ( kao sto je Tvorac i obecao ):roll::agree::???:

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Samo da znate da antihrist vec vlada u tajnoj svetskoj vladi.Kada ga postave za prvog predsednika ujedinjenih nacija vidjet cete o kome se radi.Meni je samo zao sto smo mi ta nesretna generacija na kojoj ce se sve slomiti.Vec je vreme da polako potrazite sklonista izvan gradova negde gde su cisti izvori vode i pecine trebace vam.Ovo ne vazi za one koji ce se prikloniti antihristu oni ce imati sve sto pozele a mi pravi Hriscani koji budemo hteli da ostanemo uz Gospoda nas ce ganjati i ubijati gde stignu kao u prvim vekovima Hriscanstva.Prvi njihov potez su biometrijska dokumenta,povlacenje novca iz opticaja,rusenje Omarove dzamije i obnovljenje Solomonovog hrama.antihristova vladavina ce trajati 7 godina ali 3,5 godine ce biti najteze Gospod je obecao za one koji ostanu uz njega da ce ih hraniti manom sa neba kao sto je hranio Izraelski narod u pustinji kada ih je Mojsije vodio.Ja ne ocekujem da svi u ovo poveruju jer Gospod je rekao da su mnogi pozvani ali ih je malo odabranih.

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
Ma samo ti veruj"mudracima"koji su ti prodali ovu pricu koja nema veze sa Biblijom,klasicna sotonska podmetacina,mixuje malo biblijskih delova da bi izgledalo kao da je istinito.ccc...klasican primer prevare na koju si naseo

Natrag