S obzirom na HAARP tehnologiju, veoma je moguce da bi misli koje bi nam se tog trenutka motale po glavi ili glasovi koje bi "culi" nama delovale kao stvarne, tj. kao misli koje mi sami stvaramo, odnosno glasovi koje mi stvarno "cujemo".
http://en.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program
Ovo je treći link koji google izbacuje na zadatu reč HAARP. Navodi se da neke teorije zavere govore da bi se ovaj projekat mogao iskoristiti između ostalog i za remećenje mentalnih procesa. Ako dam mašti na volju ovaj projekat bi mogao imati za rezultat recimo uspavljivanje ljudi na određenom području. Ali uticati na ljudski mozak u toj meri da se promene formirani stavovi o veri i religiji, da se odbace stara božanstva (Isus, Buda..) i da se slepo poveruje u neko novo.... wacko2wacko2wacko2
Eksperimenti po tom pitanju vrse se vec godinama i rezultati su ohrabrujuci (za one koji se tim istrazivanjima bave). Ja licno, verujem da je to tehnicki izvodljivo.
Da li misliš na neke duge teorije zavere u kojima je cilj kontrola uma ???
Odavno su prosla vremena iskljucivo klasicnih ratova, vec su pored toga upotrebljavaju i mnoge druge tehnologije i nacini za koje mi nismo ni svesni u vecini slucajeva da postoje i da su na delu. To je samo prelaz, kada ce se doci do perioda kada ce se napustiti nacin konvencionalnog ratovanja i da necete ni znati da ste u stvari pod napadom.
Pa naravno, na primer ne koristi se više luk i strela.:vorred:
Šalu na stranu recimo kad je u pitanju destabilizacija određene zemlje, mene nedavni događaji u Iranu jako podsećaju na događaje u Srbiji marta 1991.god. Razlika je u tome što Srbija nije imala arsenal nuklearnog oružja:hunter: