2012. godina

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Dajte, ljudi, opasuljite se! Kakav smak svijeta, kakav antihrist, kakvi bakrači?

U ovom tekstu niko nije spomenuo smak sveta (ni kao takvu rec/recenicu niti sta slicno), potrebno je prvo procitati, pa onda komentarisati.
Dakle, ovde se govori o kontroli covecanstva od strane grupe kapitalista.

Usput, u prvom postu trazio si izvor teksta.
Izvora o ovakvoj temi ima puno, a konkretan tekst na pocetku teme ja sam samo preveo sa linka http://www.thewatcherfiles.com/bluebeam.html

Niko nikoga ne tera da veruje ili ne veruje u ovo, to je stvar licnog rezona.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
U ovom tekstu niko nije spomenuo smak sveta (ni kao takvu rec/recenicu niti sta slicno), potrebno je prvo procitati, pa onda komentarisati.
Dakle, ovde se govori o kontroli covecanstva od strane grupe kapitalista.

Usput, u prvom postu trazio si izvor teksta.
Izvora o ovakvoj temi ima puno, a konkretan tekst na pocetku teme ja sam samo preveo sa linka Project Blue Beam

Niko nikoga ne tera da veruje ili ne veruje u ovo, to je stvar licnog rezona.

OK. Tačno je da svako vjeruje u ono što smatra vjerodostojnim. Ja sam ovdje iznio samo svoje mišljenje, jer je net (i ne samo net) pun priča o 21.12.2012. kao danu kraja ljudskog roda, ili bar dobrog dijela ljudskog roda.
Što se tiče globalizacije, jer to je osnovni isnstrument kontrole svijeta od strane nekolicine moćnih država i multinacionalnih kompanija, o tome sam na ovom Forumu pisao nekoliko puta. Postoje tri osnovna vida ili načina na kojima se zasniva ta kontrola. To su: ekonomska, kulturna ili duhovna i politička globalizacija. Sve je to danas na djelu. Cilj ekonomske globalizacije je da se kontroliše svjetsko tržište i onemogući konkurencija, kako se sa drugima ne bi morao dijeliti profit. Cilj duhovne globalizacije je da utre put ekonomskoj, na taj način što će otupiti otpore u pojedinim državama i regionima koje imaju jaku sopstvenu tradiciju i duhovnu vertikalu, čija su moralna načela u suprotnosti sa pojmom globalizacije. Cilj političke globalizacije je da se najvažniji centri odlučivanja (naraočito u zemljama u razvoju) izmjeste iz tih zemalja u tkz. međunarodne institucije, i tako onemoguće da u potpunosti i samostalno same kreiraju vlasstiti razvoj.

Član
Učlanjen(a)
14.10.2009
Poruka
434
OK. Tačno je da svako vjeruje u ono što smatra vjerodostojnim. Ja sam ovdje iznio samo svoje mišljenje, jer je net (i ne samo net) pun priča o 21.12.2012. kao danu kraja ljudskog roda, ili bar dobrog dijela ljudskog roda.
Što se tiče globalizacije, jer to je osnovni isnstrument kontrole svijeta od strane nekolicine moćnih država i multinacionalnih kompanija, o tome sam na ovom Forumu pisao nekoliko puta. Postoje tri osnovna vida ili načina na kojima se zasniva ta kontrola. To su: ekonomska, kulturna ili duhovna i politička globalizacija. Sve je to danas na djelu. Cilj ekonomske globalizacije je da se kontroliše svjetsko tržište i onemogući konkurencija, kako se sa drugima ne bi morao dijeliti profit. Cilj duhovne globalizacije je da utre put ekonomskoj, na taj način što će otupiti otpore u pojedinim državama i regionima koje imaju jaku sopstvenu tradiciju i duhovnu vertikalu, čija su moralna načela u suprotnosti sa pojmom globalizacije. Cilj političke globalizacije je da se najvažniji centri odlučivanja (naraočito u zemljama u razvoju) izmjeste iz tih zemalja u tkz. međunarodne institucije, i tako onemoguće da u potpunosti i samostalno same kreiraju vlasstiti razvoj.
Tacno tako samo sto ja smatram da ce se do 2015 izvrsiti potpuna globalizacija i da ce glavni vodja biti antihrist...

Član
Učlanjen(a)
14.10.2009
Poruka
434
Kad procitah Obama setih se jednog klipa na YT zove se OSAMA = OBAMA, pogledajte ali nemojte da ga komentarisete ovde da ne kvarim coveku temu...

p.s.yukic izvini sto ti spamujem temu, ali i ovo je prikaz jedne zavere...

que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
moram priznati kad sam pročitala naslov teme i ja sam pomislila da su opet neke gluposti o smaku sveta kao što su nas n puta do sada trovali, ali vidim da je u pitanju
Sraman NASA projekat Plavi Zrak
pre 6-7 godina u crkvi su mi dali neki bilten o bar kodovima, obeležavanju ljudi čipovima, antihristu ne mogu sad svega da se setim, tada mi je to izgledalo neverovatno, pa sam se malo zaiteresovala za novi svetski poredak i vladavinu ljudi iz senki, čak sam i pisala neki rad u srednjoj na tu temu, sad da ja ne bih mnogo širila...a ima mnogo toga da se kaže npr. da Amerika nema monopol nad štampanjem novca, da sav novac koji se prikupi do 18.aprila u godini od poreza ide na otplatu kamata tzv. "vladarima iz senke" itd. itd...a Obama mi više liči na glinenog goluba nego na Osamu

[YOUTUBE]cEjLWD8olto[/YOUTUBE]

I još par...

[YOUTUBE]WPmW2KF3TFc&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]LBHikgv1jJY&feature[/YOUTUBE]

na sve ovo mogu samo da kažem ne znam :???:

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Ne budes "dobar", ne uklapas se u neke sablone ponasanja, i...cip ti je iskljucen. A sa njim mozda i ti.
O ovome treba siriti informaciju na sto vise ljudi, jedino tako mozemo se odbraniti od planova grupe bogatih degenerika koji vladaju iz senke.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Promotrimo malo stvar sa stanovišta onih koji imaju moć i kapital. Mislite li da oni mirno spavaju, bez straha da ne izgube to što imaju? Ovo pogotovu u ovo današnje vrijeme, kada više nisu dovoljna ni najmodernija sredstva za zaštitu... Kada je čovjek spreman da i sam umre radi vjere ili nekog ideala, tu nema ni efikasne ni sigurne odbrane. To je najbolje pokazao 11 septembar 2001.
U takvoj situaciji, mora se naći način da odgovatrajuće institucije za bezbjednost mogu ostvariti uvid i kontrolu svakog sumnjivog ili potencijalno sumnjivog čovjeka. Pošto potencionalno sumnjiv može biti svako, to znači, svakog grđanina. Današnji tehnološki razvoj, pruža ima idealnu mogućnost za ostvarenje "Orvelovog sna". Dovoljno je ugraditi odgovarajuće čipve u lična dokumenta, i to je to!
Pošto su u globalnom svijetu centri odlučivanja o najvažnijim pitanjima razvoja i bezbjednosti, premješteni iz nadležnosti pojedinih država u tkz. međunarodne institucije, a znamo da upravo tim međunarodnim institucijama vladaju multi nacionalne kompanije i njhov kapital, onda je posve jasno odakle je potekla takva orvelovska ideja, i zašto ona danas saživljava u stvarnosti.

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Obidjite ovaj link:

Kod:
http://www.ivonazivkovic.net/index.html

Natrag