Aktivnosti Ateista

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Ok, nema potrebe da se neko reklamira, ali grupe koje su bile potiskivane i proganjane posle imaju naviku da overkompenzuju, ima i u tome istine. Isto tako, daleko od toga da svi popovi zlostavljaju decu, nisam ni nameravao to da kazem. Ovaj argument za usvajanje dece ti ne stoji posto to mozes da kazes za bilo koga ko usvaja decu. A trajanje gej brakova necu da komentarisem posto ne znam koliko traju ali generalno brakovi traju sve krace. To je vec neka druga tema.
 
Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
pa ja sam i rekao da je to problem uvopste, i ne zelim da ga usmeravaju samo na jednu stranu, nisam ni mislio da oni samo zlostavljaju decu koju usvajaju, nego sam rekao samo da i oni nisu take dobrice, razumem ja da oni vode rat protiv crkve zato sto je crkva protiv gejeva, ali neka ga vode tamo gde mogu a ne da njih stavljaju sa strane a da uzimaju samo one sa kojima su u ratu, neka pricaju o evoluciji o astrologiji ili kako je moguce nahraniti hiljade ljudi jednom ribom i 1000 drugih stvari na koje mogu da napadaju crkvu, a ne sebe da izostave povodom necega a da kritikuju druge, i mene proziva kao ja nisam razvijen i zaostao sam posto ne prihvatam gej manipulaciju i propagandu, ja bre napadam i jedne i druge i ljude iz crkve i gejeve i napadacu svakog ko hoce da manipulise mojim narodom
 
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
"Druze, cela poenta ovog videa je bila o popovima, drzavi i drustvu generalno. I slazem se sa njim da je homoseksualnost normalna."

Ето шта доноси безбожност. Једном безбожнику је содомија и блуд нешто ненормално, а већини безбожника је сада нормално. Ако за 50 година и педофилија буде у моди, хоће ли пристати и да је то нормално? Наравно, јер како свет мења науку и одлази све даље од Бога, тако и и они од света прате те промене. Потпуно иста ствар беше и пре Потопа, беше и у оним градовима који су надалеко били познати по тим блудничењима и перверзијама. И све им то беше нормално...
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
"Druze, cela poenta ovog videa je bila o popovima, drzavi i drustvu generalno. I slazem se sa njim da je homoseksualnost normalna."

Ето шта доноси безбожност. Једном безбожнику је содомија и блуд нешто ненормално, а већини безбожника је сада нормално. Ако за 50 година и педофилија буде у моди, хоће ли пристати и да је то нормално? Наравно, јер како свет мења науку и одлази све даље од Бога, тако и и они од света прате те промене. Потпуно иста ствар беше и пре Потопа, беше и у оним градовима који су надалеко били познати по тим блудничењима и перверзијама. И све им то беше нормално...

Jel bog izvrsio genocid u vidu potopa zbog homoseksualaca? Pa i oni su pravljeni po njegovom liku. Jel i bog pomalo gej? Uostalom nisam cuo da ima devojku. A prvo je Adama stvorio. Za Evu mu je posle bilo ocigledno krivo pa je namestio sa pricajucom zmijom.
Stvarno, kad malo bolje razmislis, 13,75 milijardi godina sam, odnosno po tvom 6000 godina a pri tom rec mu je puna homofobije a znas sta kazu za homofobe? E da, pa ni sa Marijom nije hteo da ima normalan seksualni odnos, perverznjak jedan i silovatelj, nego je poslao svoj heteroseksualni alter ego u narodu poznatiji kao sveti duh. Bog je definitivno pritajeni gej.
Druze, kakav mi materijal dajes, pocecu da se bavim stand-up komedijom.
 
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Јel bog izvrsio genocid u vidu potopa zbog homoseksualaca?
Да, побио је безбожнике и опет ће, на жалост Његову, а и моју.

Јel i bog pomalo gej? Uostalom nisam cuo da ima devojku.

Могу да издвојим само један добар део:

Матеј, глава 22
25. У нас беше седам браће; и први оженивши се умре, и не имавши порода остави жену своју брату свом.
26. А тако и други, и трећи, све до седмог.
27. А после свих умре и жена.
28. О васкрсењу дакле кога ће од седморице бити жена? Јер је за свима била.
29. А Исус одговарајући рече им: Варате се, не знајући Писма ни силе Божје.
30. Јер о васкрсењу нити ће се женити ни удавати; него су као анђели Божји на небу.


Јel i bog pomalo gej? Uostalom nisam cuo da ima devojku. A prvo je Аdama stvorio. Za Еvu mu je posle bilo ocigledno krivo pa je namestio sa pricajucom zmijom.
Stvarno, kad malo bolje razmislis, 13,75 milijardi godina sam, odnosno po tvom 6000 godina a pri tom rec mu je puna homofobije a znas sta kazu za homofobe? E da, pa ni sa Мarijom nije hteo da ima normalan seksualni odnos, perverznjak jedan i silovatelj, nego je poslao svoj heteroseksualni alter ego u narodu poznatiji kao sveti duh. Bog je definitivno pritajeni gej.
Druze, kakav mi materijal dajes, pocecu da se bavim stand-up komedijom.

Бавиш се ти много лошијим стварима, твоја мржња и бестидне речи немају границе. Глумиш разумног човека који може да процени који је хришћанин добар, а који није, а срце ти је зло. Ја рекох, па макар ме бановали, дубоко сада верујем у то. Јер не може добар човек тако говорити, а познајем прилично добронамерних људи и никада не чух овако гадне и изопачене речи.

Ако си ти због аџувана и мужељубника способан овако да хулиш, онда је то заиста тужно за видети.


Матеј, глава 12
33. Или усадите дрво добро, и род његов биће добар; или усадите дрво зло, и род његов зао биће; јер се по роду дрво познаје.
34. Породи аспидини! Како можете добро говорити, кад сте зли? Јер уста говоре од сувишка срца.
35. Добар човек из добре клети износи добро; а зао човек из зле клети износи зло.
36. А ја вам кажем да ће за сваку празну реч коју кажу људи дати одговор у дан страшног суда.
37. Јер ћеш се својим речима оправдати, и својим ћеш се речима осудити.



То је и суштина атеизма - сатанизам, јер и сотона је први бунтовник, лажов и богохулник, а његови се по делима познају. Свако ко истим путем иде, своју мржњу може да прикрива, али та иста мржња искочи јер се човек распознаје какав је тек када је тестиран (кушан). Тада из срца излази или смерни праведник или горди бунтовник, ругач и бестидник.

Отуда и толика борба атеиста са вером и религијом, јер не могу потискивати своју одбојност према Богу и разуму. Тада "разумни" атеиста говори као да разума нема, хулећи на онога који га највише и воли, а пристаје на дела онога преваранта коме уопште стало није до човека. Јер љубомора што Бог заволе човека учини да превари и Еву и Адама, а вара и дан данас сваког сина (и кћер) Адамовог


Када те судија осуди на неку казну, мислиш ли да му не би било драже да ниси починио грех и да не мора да те кажњава? Али правде ради, сваки преступник мора на суд. И уместо тебе плати казну и то није довољно? Не желиш ни то да прихватиш? Онда огањ за синове бунта и бестидног безакоња.

Јеврејима, глава 10
26. Јер кад ми грешимо намерно, пошто смо примили познање истине, нема више жртве за грехе;
27. Него страшно чекање суда, и ревност огња који ће да поједе оне који се супроте.
28. Ко преступи закон мојсијев, без милости умире код два или три сведока.
29. Колико мислите да ће горе муке заслужити онај који Сина Божијег погази, и крв завета којом се освети за погану уздржи, и Духа благодати наружи?
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
да, побио је безбожнике и опет ће, на жалост његову, а и моју.[/font][/size][/color]



могу да издвојим само један добар део:

матеј, глава 22
25. у нас беше седам браће; и први оженивши се умре, и не имавши порода остави жену своју брату свом.
26. а тако и други, и трећи, све до седмог.
27. а после свих умре и жена.

28. о васкрсењу дакле кога ће од седморице бити жена? јер је за свима била.
29. а исус одговарајући рече им: варате се, не знајући писма ни силе божје.

30. јер о васкрсењу нити ће се женити ни удавати; него су као анђели божји на небу.



бавиш се ти много лошијим стварима, твоја мржња и бестидне речи немају границе. глумиш разумног човека који може да процени који је хришћанин добар, а који није, а срце ти је зло. ја рекох, па макар ме бановали, дубоко сада верујем у то. јер не може добар човек тако говорити, а познајем прилично добронамерних људи и никада не чух овако гадне и изопачене речи.

ако си ти због аџувана и мужељубника способан овако да хулиш, онда је то заиста тужно за видети.


матеј, глава 12
33. или усадите дрво добро, и род његов биће добар; или усадите дрво зло, и род његов зао биће; јер се по роду дрво познаје.

34. породи аспидини! како можете добро говорити, кад сте зли? јер уста говоре од сувишка срца.

35. добар човек из добре клети износи добро; а зао човек из зле клети износи зло.

36. а ја вам кажем да ће за сваку празну реч коју кажу људи дати одговор у дан страшног суда.

37. јер ћеш се својим речима оправдати, и својим ћеш се речима осудити.


то је и суштина атеизма - сатанизам, јер и сотона је први бунтовник, лажов и богохулник, а његови се по делима познају. свако ко истим путем иде, своју мржњу може да прикрива, али та иста мржња искочи јер се човек распознаје какав је тек када је тестиран (кушан). тада из срца излази или смерни праведник или горди бунтовник, ругач и бестидник.

отуда и толика борба атеиста са вером и религијом, јер не могу потискивати своју одбојност према богу и разуму. тада "разумни" атеиста говори као да разума нема, хулећи на онога који га највише и воли, а пристаје на дела онога преваранта коме уопште стало није до човека. јер љубомора што бог заволе човека учини да превари и еву и адама, а вара и дан данас сваког сина (и кћер) адамовог

када те судија осуди на неку казну, мислиш ли да му не би било драже да ниси починио грех и да не мора да те кажњава? али правде ради, сваки преступник мора на суд. и уместо тебе плати казну и то није довољно? не желиш ни то да прихватиш? онда огањ за синове бунта и бестидног безакоња.

јеврејима, глава 10
26. јер кад ми грешимо намерно, пошто смо примили познање истине, нема више жртве за грехе;

27. него страшно чекање суда, и ревност огња који ће да поједе оне који се супроте.

28. ко преступи закон мојсијев, без милости умире код два или три сведока.
29. колико мислите да ће горе муке заслужити онај који сина божијег погази, и крв завета којом се освети за погану уздржи, и духа благодати наружи?

Jeli, ovi burazeri nasledjuju tu zenu kao da je privatna svojina. Mozes li gluplji stih da nadjes? A, da, posto je biblija, sigurno ima i glupljih delova.
Opet da ti ponovim, jel mrzis Jetija? Ono za sta me ti optuzujes nema smisla. A i sto bi te neko banovao zato sto je meni srce zlo. Na kraju krajeva ja se ne zalazem za masovna ubistva kao i ti i ne radujem im se. Ta vas snaf pornografija o apokalipsi je bolesna pa opet vam niko ne brani da se lozite na nju.
I nije u redu da se stidis svog boga ako je gej. To je diskriminacija prema svim gej bogovima a u bibliji pise da je on jedan od mnogih.
Sto se sustine ateizma tice, i ti si ateista za mnogo bogova, ja sam samo za jednog vise.
 
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Не оптужујем те ја, самог себе осуђујеш и настављаш са хуљењем.

36. А ја вам кажем да ће за сваку празну реч коју кажу људи дати одговор у дан страшног суда.
37. Јер ћеш се својим речима оправдати, и својим ћеш се речима осудити.

...Јер уста говоре од сувишка срца.


Хулите ви, не обазирите се на моје речи онда, ваше је време сада. Само је заиста мучно гледати колико људи тако поступа. Уместо милости сами бирате пропаст вређајући Онога који нам прашта све пређашње грехе и безакоње.

Могу ја много тога још рећи и цитирати да си жедан речи Божије. Овако, хулећи на Њу, ја заиста више ништа немам да ти кажем. Као да ти стално говорим о својој мајци и оцу, а ти да их псујеш и вређаш. Нисам толико баш скренуо са памети да ти то дозволим. Одсад пиши како ти воља, нећу гледати на твоје речи - као да их нема. Био бих захвалан да учиниш исто, ако је могуће.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Не оптужујем те ја, самог себе осуђујеш и настављаш са хуљењем.

36. А ја вам кажем да ће за сваку празну реч коју кажу људи дати одговор у дан страшног суда.
37. Јер ћеш се својим речима оправдати, и својим ћеш се речима осудити.

...
Јер уста говоре од сувишка срца.

Хулите ви, не обазирите се на моје речи онда, ваше је време сада. Само је заиста мучно гледати колико људи тако поступа. Уместо милости сами бирате пропаст вређајући Онога који нам прашта све пређашње грехе и безакоње.

Могу ја много тога још рећи и цитирати да си жедан речи Божије. Овако, хулећи на Њу, ја заиста више ништа немам да ти кажем. Као да ти стално говорим о својој мајци и оцу, а ти да их псујеш и вређаш. Нисам толико баш скренуо са памети да ти то дозволим. Одсад пиши како ти воља, нећу гледати на твоје речи - као да их нема. Био бих захвалан да учиниш исто, ако је могуће.

Imas opciju za ignorisanje.
 
Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
Jel bog izvrsio genocid u vidu potopa zbog homoseksualaca? Pa i oni su pravljeni po njegovom liku. Jel i bog pomalo gej? Uostalom nisam cuo da ima devojku. A prvo je Adama stvorio. Za Evu mu je posle bilo ocigledno krivo pa je namestio sa pricajucom zmijom.
Stvarno, kad malo bolje razmislis, 13,75 milijardi godina sam, odnosno po tvom 6000 godina a pri tom rec mu je puna homofobije a znas sta kazu za homofobe? E da, pa ni sa Marijom nije hteo da ima normalan seksualni odnos, perverznjak jedan i silovatelj, nego je poslao svoj heteroseksualni alter ego u narodu poznatiji kao sveti duh. Bog je definitivno pritajeni gej.
Druze, kakav mi materijal dajes, pocecu da se bavim stand-up komedijom.

to su manipulacije gej populacije kao i bog je pomalo gej, i ako ja mislim da normalna gej osoba ne bogohuli zato sto ima sex sa istom osobom, nije po pravilima prirode ali opet ne cini nista lose drugima sto je veoma bitno, meni je krivo sto su te uhvatili na foru prava i kako je to normalna stvar, prosto sam se iznenadio kad si ti rekao daje to normalna stvar posto se pozivas na realnos i cinjence a po tome homosexualnon ne moze da bude nikad normalna stvar, ovo sto je adrian pomenuo za pedofiliju je veoma moguce u buducnosti zbog ovako nekih manipulacija, jer cinjenica je da svet ide u pogresnom pravcu i da svet postaje sve gori i gori, i pubertet vise nije u 18toj nego u 15toj godini i to ce sve da se smanjuje, sto je veoma lose, prave ljudske vrednosti su totalno sakrivene prikazom nekih laznih vrednosti, i ako je bio taj potop ja ga stvarno razumem, zato sto bih ja napravio potop ovog momenta na ovoj planeti, planeta mora da se ocisti i to je prljav posao ali neko mora da ga uradi, ja bih planetu procistio sa uzivanjem, a pogotovu ne dozvoljavam ovako nekom paja patku koga placaju tajne sluzbe da manipulise mojim narodom i da mi prodaje fore sa zapada, pa sad ako oni na zapadu idu goli onda treba svi da idemo goli to su price za malu decu, nista ni tamo nije bolje sto se tice toga, neka ode da proseta u marseju i da kaze da je gej ne bi ziv izasao iz grada
 
Natrag
Top