Član
- Učlanjen(a)
- 02.11.2012
- Poruka
- 1.746
to su manipulacije gej populacije kao i bog je pomalo gej, i ako ja mislim da normalna gej osoba ne bogohuli zato sto ima sex sa istom osobom, nije po pravilima prirode ali opet ne cini nista lose drugima sto je veoma bitno, meni je krivo sto su te uhvatili na foru prava i kako je to normalna stvar, prosto sam se iznenadio kad si ti rekao daje to normalna stvar posto se pozivas na realnos i cinjence a po tome homosexualnon ne moze da bude nikad normalna stvar, ovo sto je adrian pomenuo za pedofiliju je veoma moguce u buducnosti zbog ovako nekih manipulacija, jer cinjenica je da svet ide u pogresnom pravcu i da svet postaje sve gori i gori, i pubertet vise nije u 18toj nego u 15toj godini i to ce sve da se smanjuje, sto je veoma lose, prave ljudske vrednosti su totalno sakrivene prikazom nekih laznih vrednosti, i ako je bio taj potop ja ga stvarno razumem, zato sto bih ja napravio potop ovog momenta na ovoj planeti, planeta mora da se ocisti i to je prljav posao ali neko mora da ga uradi, ja bih planetu procistio sa uzivanjem, a pogotovu ne dozvoljavam ovako nekom paja patku koga placaju tajne sluzbe da manipulise mojim narodom i da mi prodaje fore sa zapada, pa sad ako oni na zapadu idu goli onda treba svi da idemo goli to su price za malu decu, nista ni tamo nije bolje sto se tice toga, neka ode da proseta u marseju i da kaze da je gej ne bi ziv izasao iz grada
Nema tu nikakve manipulacije bog je gej, nego me je homofobija odredjenog clana foruma inspirisala za onaj post.
Ono sto si napisao da gej koji ima sex sa nekim ne pravi nikakvu stetu drugom, upravo je u tome poenta. Jel podrzavas kada prebiju nekog zato sto je gej? Jel podrzavas kada vredjaju nekog ko je gej? Jel podrzavas kada bilo koga koje drugaciji tretiraju lose zato sto je drugaciji? Mislim da ne podrzavas. E pa, nase drustvo ima clanove koji sire mrznju i propagiraju nasilje na razlicitima. Imaju ih i ostala drustva u manjoj ili vecoj meri. Jel treba da te podsecam sta se sve radilo "razlicitima" kroz istoriju. I uvek tako pocinje, sa pricom i dehumanizacijom drugih a onda se prelazi na dela. Pa sta ako u Marseju mozes ili ne mozes nesto, jel treba na njih da se ugledamo?
A ovo za pedofiliju je glupost, nego je sada svet postao malo mesto pa se sada sve sazna i sazna se vrlo brzo. Napredak tehnologije je omogucio pedofilima da dodju do izrazaja, to je cinjenica ali prvo treba razumeti pod kojim okolnostima neko postaje pedofil. Ne bih rekao da je danasnje drustvo odgovorno za to pogotovu ako uzmes u obzir da je pedofilija procentualno vise prisutna medju clanovima svestenstva, koje nikad nije bilo prosecan clan drustva. Dakle pedofilija nije pojava od juce a nikad nece ni biti prihvacena kao nesto normalno. A ovo klinke 18, 15 godina, pa ranije su se muskarci u svojim tridesetim i cetrdesetim zenili sa tinejdzerkama i to im je bilo normalno. Danas se to smatra nenormalnim u nasem drustvu, ali u teokratskim je to uvek bilo normalno. Pogledaj samo drustva gde je religija u kontroli. Pogledaj Iran, Avganistan i zemlje slicne njima. Tamo im je normalno da se zene sa klinkama i tinejdzerske trudnoce su im nesto uobicajno. Mislis da te devojcice neko nesto pita kad ih daju na udaju bogobojazljivi ljudi, bogobojazljivim ljudima?
Nemoj tebe da hvataju na taj teokratski moral, jedva smo ga se oslobodili.