- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Otac Americke NASA-e Verner Fon Braun napisao je knjigu 1954. pod naslovom "Project Mars A Technical Tale" u kojoj pise da ce ljudi kolonizovati Mars a vodja tih ljudi u knjizi zove se... spremite se za sok.. --> ELON.
(nadjite knjigu na google..)
Danas poznajemo ELONA MASKA, koji ne samo da poseduje kompaniju koja proizvodi rakete i satelite, vec je opsednut i kolonizacijom Marasa, i zapravo zeli to da ostvari do 2050. godine.
Evo gospodina, ako ga jos niste videli --->
Koincidencija, slucajnost ili plan? Ocenite sami.. Ali slucajnosti tu nema.. NASA vas svo vreme pravi majmunima!
Ti si SEKTAS jer im VERUJES, a ja sam proverio i ZNAM da lazu!
Kada budes licno proverio, onda se javi, a ne da mi skidas s neta i kritikujes po njihovom sablonu. Cak nisi ni onu app skinuo da proveris, a kazes da te "zabole". Pa vidi se da te zabole..
Kako god hvala ti za temu, bar imam gde da postavljam informacije..
Evo i tebi da vidis kako je vas globusar ostao u soku kada je naisao na fejk NASA-e. To isto sam i ja nasao, ali sam ja analizirao sliku a on video:
Slatki snovi nacinjeni su od ovog, ko sam ja da se ne slazem... peva ona pokazujuci na okruglu zemlju i rakete koje lete u svemir ---->
Ceo zivot slusate ovu pesmu, ali ne vidite!
Oci su beskorisne ako je um slep!
Prvo: U svemu što si naveo ima nula argumenata (ili dokaza) da je zemlja ravna ili da nije kugla.
Drugo: Pokušavaš me ‘otrovati’ onim čime si ti otrovan. Podmećeš mi ovdje ‘NASU (zloglasnu), Vernera Fon Brauna (ideologa okupacije svega, pa i svemira), Elona (okupatora Marsa) pa i nekakvu je*benu pjevačicu, da bi mi ‘zaprijetio’ - nastaviš li ponavljati da je zemlja okrugla, ti si ‘sektaš loptozemljaš’, sljedbenik ovih lažova i bitangi!?!?!? E pa vidiš, ja tvrdim da je zemlja ’loptasta’ jer ju je takvu Bog stvorio, a ne zbog toga što to govore neki mutni tipovi čiji bih ja bio sljedbenik.