Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2010
- Poruka
- 57
Pa dzabe sto isplacuju na paypal kad nemozes da dobijes taj novac zato sto ne postoji paypal za srbiju tj. jos uvek ne postoji sa tim novcem mozes da placas samo nesto na internetu da kupujes ili tako nesto(npr. referale ili te rankove silver,gold... kako vec idu na PTC sajtovima)
hahaha Ma neka njih u "banci" nece se baciti. Ja sam se pre oko 2-3 godine registrovao na bet-at-home (online kladionica). Dobio sam nesto para i nisam imao nikakav problem da to podignem ovde u procredit banci. Ne secam se tacno kako da Vam napisem sad ali podseticu se pa cu pisem ovde. Jedino sto se secam da su mi ipak bili zaracunali neku malo vecu proviziju (meni je to bar puno) cini mi se oko 5 ili 10 evra na nekih 70 ili 80 evra ne secam se.
Inace citao sam da je Vlada Srbije potpisala neki ugovor o saradnji sa PayPal-om o pokretanju online tregovine u Srbiji. Navodno bi PayPal trebalo da bude zvanicno ovlasten za rad u Srbiji.
Jos je to na pocetku, u fazi razgovora i dogovora ali ja verujem da ce to i kod nas zaziveti ove najkasnije sledece godine tako da... neka se $$$ samo zbrajaju na racunu.
Inace, ako ti takodje koristis ove sajtove za zaradu onda valjda nekako vec podizes novce koje si do sad zaradio?