Zarada preko interneta

Član
Učlanjen(a)
03.01.2010
Poruka
57
Pozdrav,
evo ja sam preko ove teme dosao do gagabux i sad vidim da ste svi prestali pisati ovde pa me interesuje o cemu se radi, gde nestadoste nije valjda da vise ne placaju.

Ja sam se registrovao i jos nisam dosao do prve isplate ali trebalo bi za 3-4 dana pa cu naravno okaciti sliku. Do tad cu evo postaviti dokle sam stigao za ovih 10 dana, odnosno za 9 dana jer jedan dan nisam bio u mogucnosti.

Kako se dolazi do sledeceg nivoa, dakle ja sam sad "standard" sta je sledece? kako se do toga dolazi? koje su prednosti ?

.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.11.2009
Poruka
109
Pozdrav,
evo ja sam preko ove teme dosao do gagabux i sad vidim da ste svi prestali pisati ovde pa me interesuje o cemu se radi, gde nestadoste nije valjda da vise ne placaju.

Kako se dolazi do sledeceg nivoa, dakle ja sam sad "standard" sta je sledece? kako se do toga dolazi? koje su prednosti ?

Tu smo. :) Nismo nestali, placaju jos uvijek. yes3
Do sljedeceg nivoa, tj. silver clanstva, mozes doci ukoliko ga kupis, silver clanstvo za 1 mjesec kosta 9$, isplati se, vjeruj mi, "silver" sam.
Prednosti su: imas dnevno oko 25 linkova za kliknuti, samim tim i vecu zaradu, brzo se vrati ulozeno.
P.S. Silver se moze produziti na 3 i vise mjeseci... npr. za 3 mjeseca kosta 20$, ukoliko imas na racunu taj novac, ova opcija je jos isplativija. ;)

Član
Učlanjen(a)
03.01.2010
Poruka
57
Izvini mozes li mi pojasniti, kako se isplati? silver kosta:
-> 1 mesec = 9 $
-> 25 klikova x 0.01$ = 0.25$
-> 0.25$ x 30 dana = 7.5$

- Ima li jos nekih pogodnosti kako se moze povecati zarada ovde na gagabux?
- Sta ne bi trebalo da radim da ne dobijem kaznu?
- Da li imam neku kaznu ako ne klikam svaki dan? (Kao sto vidite ja nisam klikao jedan dan da li je to problem?)
- Da li dobijam silver ili neku drugu pogodnost sa vecim brojem referrala?

Evo da i ja napisem nesto sto sam primetio, mozda niste znali. Ako se cesto logujes (svakih 1-2h) u toku dana na gagabux nekad dobijas jos novih reklama za klikanje. Pa kao sto vidite na slici u mom prethodnom postu svaki dan sam imao sve vise klikova, juce sam napravio rekord (20 :)).

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.11.2009
Poruka
109
Izvini mozes li mi pojasniti, kako se isplati? silver kosta:
-> 1 mesec = 9 $
-> 25 klikova x 0.01$ = 0.25$
-> 0.25$ x 30 dana = 7.5$

- Ima li jos nekih pogodnosti kako se moze povecati zarada ovde na gagabux?
- Sta ne bi trebalo da radim da ne dobijem kaznu?
- Da li imam neku kaznu ako ne klikam svaki dan? (Kao sto vidite ja nisam klikao jedan dan da li je to problem?)
- Da li dobijam silver ili neku drugu pogodnost sa vecim brojem referrala?

Evo da i ja napisem nesto sto sam primetio, mozda niste znali. Ako se cesto logujes (svakih 1-2h) u toku dana na gagabux nekad dobijas jos novih reklama za klikanje. Pa kao sto vidite na slici u mom prethodnom postu svaki dan sam imao sve vise klikova, juce sam napravio rekord (20 :)).
1 mjesec-> 9$
25 klikova x 0.02$ -> 0.5$
30 x 0.5 -> 15$
Zaradu mozes povecati direktnim i rentanim referalima, dobijas 0,015 $ po referal kliku.
Ne smijes otvarati 2 acc sa jedne IP adrese, ukoliko jedan ili vise dana ne klikces, nemas zarade, to je sve, ne kaznjavaju, jer vidim da jos nemas reff. :)
P.S. U slucaju da imas reff, ako ne klikces, ne stize ti zarada od reff. wacko2

Član
Učlanjen(a)
03.01.2010
Poruka
57
OK @SRPKINJA , hvala. Pogledao sam i shvatio, moram da nadjem referrala... dakle evo i moj link, nadam se da cu dobiti i ja svog prvog refferala. :)
i ja sam se uclanio preko nekog ovde :).

link za registraciju na gagabux ......... http://gagabux.com/register.php/drazo024.html

link za registraciju na neobux ......... http://www.neobux.com/?r=drazo024

link za registraciju na bux.to ......... http://bux.to/?r=drazo024

link za registraciju na palmbux ......... https://www.palmbux.com/register.php?r=drazo024
samo da vam kazem da ovaj palmbux jako malo placa, bar za ovih par dana koliko sam ja klikao - za 32 klika nakupio sa = 0.116$ jako malo, ali vidim da ga hvale za sigurnu isplatu i na drugim forumima pa cu jos malo da se trudim.
ee ako neko zna o cemu se radi neka pise ovde, meni pise da su neki linkovi placeni 0.001$, 0.008$ ... pa to je bas malo. Kakva su vasa iskustva ?

Evo i jedan zanimljiv sajt, moze da se zaradi preko 1$ dnevno, isplata je na PayPal i kad nakupite 50$. Nisam nista jos naplatio jer sam nedavno poceo sa svim ovim, ali nasao sam na netu da placaju i da su OK.
Potrebno je procitati neke zadane clanke i oceniti od 1-5. Cak se ne moraju ni procitati, ali pogledajte ima i zanimljivih, vredi procitati. Na engleskom su.
Home - readbud - Get paid to read and rate articles!

.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
325
Evo i jedan zanimljiv sajt, moze da se zaradi preko 1$ dnevno, isplata je na PayPal i kad nakupite 50$. Nisam nista jos naplatio jer sam nedavno poceo sa svim ovim, ali nasao sam na netu da placaju i da su OK.
Potrebno je procitati neke zadane clanke i oceniti od 1-5. Cak se ne moraju ni procitati, ali pogledajte ima i zanimljivih, vredi procitati. Na engleskom su.
Home - readbud - Get paid to read and rate articles!

.
Pa dzabe sto isplacuju na paypal kad nemozes da dobijes taj novac zato sto ne postoji paypal za srbiju tj. jos uvek ne postoji sa tim novcem mozes da placas samo nesto na internetu da kupujes ili tako nesto(npr. referale ili te rankove silver,gold... kako vec idu na PTC sajtovima);)

Natrag