Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
NIsam to pitao, znam ja šta znače pojmovi deposit i withdraw.Whitdraw je mogućnost skidanja novca na devizni račun.
Direct Deposit je polaganje novca na Alert Pay.
Mislim da ti ova druga opcija ne treba
Pretopstavljam da i ti želiš skinuti novac sa AP na svoj račun.
Ako je neko iz Srbije, ni jedna od ove dvije opcije nije dostupna.
Novac u Srbiji možete da dobijete smao čekom, PROVERENO, a ni to nije loše.
ne radi se o tome.pa da su ti uplatili potrošio bi u prvih 38 sekundi...ne nerviraj se džaba..
Nema isplate jos uvek proslo je 20 dana skoro, ali ne radnih nego ukupno neznam sta da radim nije meni do $2 nego da vidim dal ce da me isplate stvarno, ali njih nema. O5 kazem SCAMMMMMMM!!!! Salim se naravno ali gde mi je isplata???:dntknw:
znam da se ne radi o brzoj potrošnji "zarađenog"...
osnovno je da oni uzmu dobre pare, jako moli broj pojedinaca prihvatljive pare a "kliktači" mrvicice i to ako ih naplate, dobiju ili šta već...
ako treba da klikćeš, razvijaš njihovu mrežu mesec dana, "zaradiš" 5 dolara, a onda i to čekaš 2 meseca ili ne dočekaš, jasno je da se time ne treba baviti, a još je nemoralnije kad to saznaš i druge i dalje navlačiti kako je super do jaja i vlaja gaja i raja...
o tome se radi...wacko2
Naravno da nitko ne garantira da će nastaviti plaćati, toga smo svjesni.
No isto tako valjda možemo i mi kojima ne stiže novac to napisati. Jer valjda je to poanta foruma, podjela informacija.
I valjda valja kazati i ako ne isplaćuju, nećemo valjda govoriti da je sve krasno i divno ako to nije tako.
A to ne znači da smo skeptici. Brkaš pojmove.
Ti možeš stavljati ignore na ono što tebi ne odgovara, to je najlakše. No treba poslušati obje strane.