nemam prevelika iskustva sa ovim , takodje nisam ni isplacen , sto se tice tih americkih firmi , desava se da Survey nije dostupan za nas region kao i na sharecash-u, ali ima i onih koji jesu, tako da se popunjavaju oni koji jesu , i ima srbije u nekim . e sad , sto se laznih podataka tice , tu je pravilo da svuda ostavljas iste , tako da te nebi provalili, ne moze on znati bas sve o tebi pa da bi znao dal lazes. podatke ostavljas realno i nebi trebalo da ima problema . a za isplatu ne znam, mada je paypal medjunarodna tako da nebi trebalo da ima problema. nebi da pricam radi 100% i ostalo, kad ne znam ,ali kao sto rekoh vredi pokusati . mada zarada na internetu je sirok pojam , tako da nikad ne znas sta mozes da ocekujes
Dodato posle 5 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
evo ovako izgleda FAQ
Често постављана питања
Компаније морају корисницима да испробате и прегледате производе, услуге и веб сајтове и да су спремни да плате новац да их тако учини. Већину времена сте питали да то урадите без икакве надокнаде, оно што ми радимо је да компаније новац нам дају за учешће, и да вас врати до 75% од тога! То је слободан новчани за вас!
Да ли постоје услови за учешће?
Морате бити атлеаст 13 година. Чланова из САД и других земаља говоре енглески ће имати највише понуде су им на располагању, али чланови из других земаља су добродошли као добро.
Колико могу направити?
Упућивање новац онлине је лако! Колико можете да зависи од неколико ствари, као што је оно што сте из земље и колико времена сте спремни да посвете зарађивати новац. Као што је већина чланови имају могућност да више од хиљаду долара!
Када ће ми бити плаћено?
Корисници који задовољавају наше минимална исплата (само $ 20!) Имају своје исплате обрађени 20. у наредном месецу. Дакле, ако сте зарадите $ 250 у јуну, добићете плаћен средином јула.
Како препорука програм?
Препорука Програм има два нивоа. Ви добијате 20% од онога што ваше директне препоруке чине и 10% онога ЊИХОВА препорука направити. Чланови могу направити на стотине месечно само од стране других чланова које се односе на наш бесплатан програм!
Који је најбољи начин да почнете?
Након што пријаве, биће вам представљена кратку поруку о томе како да попуните нуди и плаћени анкетама , заједно са "убрзане", који је списак ауто које треба да попуните одмах, јер су високе плаћају и да мало времена да се заврши.
Сам говорио мој пријатељ и то ми није дао кредит?
Најчешћи проблем наилазимо када је група људи, као што су спаваонице на универзитету се на заједничку ИП и сви покренути исту ИП адресу. Будући да је ово наша прва линија одбране за заштиту од лажних референци, само може бити од среће. Ми имамо и друге методе како би покушали да открију те врсте препорука, као и ако верујемо препорука се осумњичени нећете одмах добити кредит за то.
*google prevodilac