Član
- Učlanjen(a)
- 25.12.2012
- Poruka
- 1.901
Kad je na ovoj zemlji boravio Sin Božji, Isus Krist, On je jasno kazao da je put u život samo kroz vršenje Božjih zapovijedi. I kad ih je nabrajao, Isus je nabrojao šest zapovijedi s druge ploče Božjeg Zakona koji reguliraju odnose među ljudima pokazavši time da su one najsavršeniji kodeks za ponašanje u ljudskoj zajednici. Svi oni koji odbacuju i preziru ove Zapovijedi koje je za njihovo dobro dala Neizmjerna Mudrost, sami sebe guraju u glib svake bijede, izopačenosti i na kraju vječne propasti.
Bog toliko poštuje čovjeka, da prihvača čak i njegov izbor koji nije u skladu s Božjim svetim Zakonom, ali će svatko morati požnjeti POSLJEDICE SVOGA VLASTITOG IZBORA.
I gle, pristupi mu netko i reče: "Učitelju, koje mi je dobro činiti da imam život vječni?
A on mu reče: "Što me pitaš o dobrome? Jedan je samo dobar! Ali ako hoćeš u život ući, čuvaj zapovijedi.
Evanđelje Matej 19:16
Bog toliko poštuje čovjeka, da prihvača čak i njegov izbor koji nije u skladu s Božjim svetim Zakonom, ali će svatko morati požnjeti POSLJEDICE SVOGA VLASTITOG IZBORA.
I gle, pristupi mu netko i reče: "Učitelju, koje mi je dobro činiti da imam život vječni?
A on mu reče: "Što me pitaš o dobrome? Jedan je samo dobar! Ali ako hoćeš u život ući, čuvaj zapovijedi.
Evanđelje Matej 19:16