Wireless - pitanja i odgovori

imam veliki problem hvatam jak signal tj imam jaku vezu i internet perfektno radi sem sto nikako nemogu na fejs stalno prijavljuje gresku. kada se nakacim na drugog proradi bez prb. da li znate u cemu je stos i kako da resim prb??? :thinking:

imam veliki problem hvatam jak signal tj imam jaku vezu i internet perfektno radi sem sto nikako nemogu na fejs stalno prijavljuje gresku. kada se nakacim na drugog proradi bez prb. da li znate u cemu je stos i kako da resim prb??? :thinking:

mozda je to signal od neke ustanove ili od nekih cudnih roditelja,ima primera gde zbog svojih zaposlenih i zbog dece koja stalno vise na fejsu namestaju zabranu pristupa na te stranice.99%mi sve mirise na to,ako ti sve ostalo radi perfektno.

Dajte jel neko zna nariktat ad-hoc da radi, kad je kompjuter ugasen, cuo sam da je izvodljivo ?
dj blend,preko wifi usb adaptera je to nemoguce .....logicno bi bilo da se nekako u biosu namesti da taj usb port ostane upaljen ali sta vredi kada komp nije upaljen da pokrene drive. Samo ti ruter pomaze druze i da se ne bakces . Ustekas ga na +12 V i zavrsis posao.

malaskr,konobar019 vam je dobro odgovorio za zabranu za fejs. Nema sta drugo da bude. Ako sve ,ali bas sve ostale stranice rade ,onda je to zabrana fejsa a ako ne rade jos neke stranice,onda nije zabrana vec podesavanja u ruteru kod vas ili na tom tamo ruteru. POzzz

Tomy, mozes mi poslati neku sliku kako da spojim neki dual ruter sa modemom i kakvi kablovi tu idu...

Poslednja izmena:
Konobar, druže, opet mi treba tvoja pomoć. Kako da na tv-u koji ima ugradjen wi-fi, na udaljenosti od 50m (druga kuća u dvorištu) pojačam signal, kako bi internet radio? Ako treba još nešto od podataka, tu sam. :???:

Natrag