TTV je Imam ruter TP Link TD W8901G I na njemu antenu tp-link-tl-ant2408cl-omni-antena. Na laptopu kod nje hvata signal 2-3 crtice, kako kad, a TV ga ne hvata uopšte. Da li kupiti još neki ruter kod nje ili može tp-link-tl-wn7200nd-150mb-s-high-power-usb-bezicna da ide u TV? Ili neki Access Point koji bi stajao pored TV-a, pa ga povezati kablom, pošto postoji I ta mogućnost, ako neće bežično. I koji? :stupid: TV je Sony KDL-40EX650.
jesi probao ovo
HTML:
http://www.connectify.me/
ovo pretvara laptop bezicnu karticu u ruter i prima i salje signal u isto vreme.to je jedna od opcija.
tl-wn7200nd-150mb-s-high-power-usb-bezicna, ovo ne moze u tv jer treba drajver za to a obzirom da nemas windows na tom tv ne vidim kako ces da instaliras drajver,nece raditi 100%
ruter u repiter modu bi bio idealan,ono sto on radi je da hvata postojeci wifi signal i siri ga dalje.
moja preporuka bi bila
TL-WA801ND
TL-WA730RE ima range extender mode sto je u sustini isto sto i repeater
TL-WA5110G-PoE moze i bez poe,to je nacin na koji moze da dobija struju samo
TL-WA500G-PoE takodje kao i predhodni
TL-WA701ND-PoE preporucujem ovaj ima sve zivo i sutra moze da se upotrebi za bilo sta ako zatreba
TL-WA901ND-PoE i ovaj naravno ti dodje kao nabudzen auto sa alu felnama i svim zivim
ti vidi sta ti najvise odgovara od ovog ali moj savet tije da probas prvo onaj conectify free jedina mana bi bila sto bi morao laptop da radi uvek kada hoces sadrzaj da gledas na tv.pozz druze