Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jesi li pokusao da promenis lan adresu? Ukoliko ti je defaultna pokusaj sa recimo 192.0.0.1@konobar019 Problem je sto je AP takav da ne mogu da mu pristupm kad se nakacim na neku mrezu dok ga ne resetujem, pisao sam vec o tome, to je do rutera. Da bih mu pristupio moram da ga resetujem.
Mreza na koju se kacim je privatna, na bezinskoj pumpi,nije otvorena za goste, ali imam sifru. Znam da je kod njih neki Linkys ruter, ne znam model, nisam zavirivao. Kad se nakacim odem na adresu tog rutera ali ne znam podatke da se logujem, na Admin/Admin i slicno ne uspevam, kad bih usao iskljucio bih to.
Prvi put kad sam se kacio je radio oko 15-ak minuta, danas nesto duze. Ne znam do cega je..
DHCP na mom AP treba da bude DISABLED ili ENABLE ?
Imam problem sa Antenom, negde mi prsti snaga i pokusavam da shvatim gde....U pitanju je grid antena na 2.4ghz . Kada sam je prvog puta montirao na krov razbijalo je sa signalima, pre nedelju dana sam je okretao u horizontalni polozaj da isprobam nesto i nije mi se svidelo...vratio je u vertikalni polozaj i fiksirao na proverno usmerenje. Kad sam sisao dole imao sam i sta da vidim,pojacanje signala za 10db pa cak i 15db....od tog dana nista nisam pomerao radilo je super jedno 4-5dana,do prve kise cini mi se. Sada o5 ista prica kao pre penjanja na krov. hmmmmmm.....Fid je zdrav,nigde korodirao...resetka je livena,nigde korozije. Nisam proveravao ima li vode u fidu i tu bih mogucnost iskljucio unapred. Tipujem na spojnice koje drze mrezu i fid(matice,sajbnice i to) a mozda i korodiralu cev koja je stara bar 100 godina. Ima li iko kojekakvih iskustava sa slicnim???
...mozda da je stavim u najlonsku kesu
Probacu, ja ga kao preko konektora i onih gumica koje ima jos i izolirao no voda je cudo. Nego, secam se da kad sam prosle nedelje okretao to vertikalno/horizontalno da nisam skidao taj izolir a da mi se signal popravio za 10-15db. Udaricu joj ja jedan refresh kad ova kisa prekine... promenicu te sajbnice-matice i zastitu sa izolirom za svaki slucaj na nekim mestima jer zima je duga a posebnu paznju cu da obratim na ovo iz tvog iskustva.tipuj odmah na vodu u tom konektoru gde ti se spaja taj lowloss kabal sa obicnim koaksijalnim 1000% je to!uglavnom izvucen konektor i voda u njemu uzroluje pad signala ponekad i za 70%
Probacu, ja ga kao preko konektora i onih gumica koje ima jos i izolirao no voda je cudo. Nego, secam se da kad sam prosle nedelje okretao to vertikalno/horizontalno da nisam skidao taj izolir a da mi se signal popravio za 10-15db. Udaricu joj ja jedan refresh kad ova kisa prekine... promenicu te sajbnice-matice i zastitu sa izolirom za svaki slucaj na nekim mestima jer zima je duga a posebnu paznju cu da obratim na ovo iz tvog iskustva.