Član
- Učlanjen(a)
- 16.03.2010
- Poruka
- 542
Imam usb antenu TL-WN442G. Hvatam puno signala i na signal od komisije, koji mi je dao sifru, kad se konektujem, ne mogu da da otvorim strane. tj malo mogu, a onda mi kaze kao da nisam konektovan, a na one male kompjutercice kod sata mi pise da je signal very good . pise mi da provjerim ftp i nekakav port21..?!?!?! sta je to?!
I da! sve je bilo super, dok nisam reinstalirao windows. tek nakon reinstalacije, pojavio se taj problem. kako mogu da rijesim taj problem?!
ako ti kazem da ja samo na jednom mestu u kuci imam upotrebljiv signal sa tim adapterom onda ti je sve jasno.signal moze biti good ali kad krenes da radis nesto on se otkaci sa rutera zbog loseg kvaliteta signala jer nemoze da prenese te podatke.
to sto taj usb pokazuje da hvata signal ne mora znaciti da je upotrebljiv.probaj da promenis lokaciju u kuci ako je lap top u pitanju pa testiraj.naci ces sigurno jedno mesto gde radi dobro.inace tp link uredjaji su poznati po prikazivanju laznog signala pa npr sa tim adapterom imam 80% signal dok na istom mestu sa reinjet katricom i istom antenicom imam 55%signal.slozices se da je razlika velika.