VIP
- Učlanjen(a)
- 28.02.2012
- Poruka
- 5.192
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hvala ti puno, pod time blank treba ja to da upišem ili da ostavim prazno.
Vidio si šta piše ali pokušaj da ne pišeš ništa. Samo klikni na Log in. To kažem jer je takav ruter i kod mene i ulazim samo na Log in.
Probao sam i neće da se prijavi i ja sam sam pretraživao i video sam da ima drugih kombinacija. Ja sam primio taj ruter od sbb, ima li mogućnosti da su oni promenili šifru?
Pogledajte prilog 86999 Pogledajte prilog 87000
Hvala na brzom odgovoru, nije do napajanja.Sistem je vraćen u normormalno stanje - portovi sada rade ali se sistem opet zakuca ako ga startujem sa ubodenim štapićem za net.Moze biti da je slabo napajanje, pa kada se uljuci usb, povuce malo vise struje i zakoci. Moze biti svasta nesto od nesipravnih ulaza za USB, do nekompatibilne verzije BIOS-a. Pokusajte da ukljucite USB, kada se sistem podigne...
Hvala na odgovoruPa možeš da imaš problem sa usb portovima. Fizički problem.....Ako je problem sa kontrolerom na matičnoj ploči problem se javlja u bilo kojem usb portu...
imam box 3(10 MB/s).e sad zanima me dali bi imao jaci wireless signal po kuci,ako bi u telekomov ruter ukljucio tendu.znaci wireless od telekoma da ide preko tende tj,da telekomov ruter salje wireless na tendu a tenda siri signal po kuci?dakle pitanje glasi dali cu imati jaci wireless signal,po kuci ako tenda siri wireless po kuci?
naravno da ima tu opciju jer ta tenda sluzila mi sluzi da siri sinal samo.koristio sam je sa tp-link 5110G.5110G je primao signal prego grid antene pa slao na tendu,a tenda sirila signal po kuci.Da,imaces bolji signal ,samo moras da nadjes dobro mesto za tu tendu i naravno mora da ima opciju za to sto zelis.