Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pozdrav, u pitanju je ruter TP Link WR740N. Sve sto je preko kabla povezano radi uvek, jedino gubi wifi, onda mora da se restartuje i radi normalno, pa opet ne stane wifi. Tj ima signal ali ne može da se konektuje i na ruteru prestane da treperi lamica za wifi, samo sija zeleno. Sta može biti? Dešava mi se nekad svaki dan po jednom 2x da moram da restartujem a nekad posle par dana..
Pozdrav, u pitanju je ruter TP Link WR740N. Sve sto je preko kabla povezano radi uvek, jedino gubi wifi, onda mora da se restartuje i radi normalno, pa opet ne stane wifi. Tj ima signal ali ne može da se konektuje i na ruteru prestane da treperi lamica za wifi, samo sija zeleno. Sta može biti? Dešava mi se nekad svaki dan po jednom 2x da moram da restartujem a nekad posle par dana..
imam box 3(10 MB/s).e sad zanima me dali bi imao jaci wireless signal po kuci,ako bi u telekomov ruter ukljucio tendu.znaci wireless od telekoma da ide preko tende tj,da telekomov ruter salje wireless na tendu a tenda siri signal po kuci?dakle pitanje glasi dali cu imati jaci wireless signal,po kuci ako tenda siri wireless po kuci?
EPC3928sKoji model cisko rutera....