Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
mozda ti je ruter rso Da li je to problem samo na tom tel ili je problem isti sa bilo kojim uredjajem koji je zakacen za taj ruter?Mijenjao sam i kanale. Skenirao sam koji su najvise zauzeti i uzimao one na kojima nema nikog i nije bilo nikakvog pomaka
Probaj stavi rucno kanal 6Dva uređaja koristite Wi-Fi. Ženin i moj telefon. Kod nje sve radi normalno, a meni ne. S tim da moj telefon spojen na bilo koji drugi Wi-Fi radi isto odlično tako da ne mogu reći da je do telefona, a ne mogu ni da je do routera.
Ako imas hodnik izmedju tih stanova bilo koji ruter ce ti zavrsiti posao ako ga stavis na sredini.Bitno je da ne bude vise od 2 zida izmedju rutera i uredjaja i sve ce biti ok.treba mi ruter za kucu sa dva stana da mi bude svuda signal normalan
menjaj mu u Wi-Fi sigurnost nacin zakljucavanja ubaci ga bez kljuca na free pa vidi kako radi.Dva uređaja koristite Wi-Fi. Ženin i moj telefon. Kod nje sve radi normalno, a meni ne. S tim da moj telefon spojen na bilo koji drugi Wi-Fi radi isto odlično tako da ne mogu reći da je do telefona, a ne mogu ni da je do routera.
Pozdrav svima, danas sam prikljucio internet povezali su Mikro TIK na terasi i kabal ukljucili u ovaj modem TP LINK TL WR740N. Ja sam izmestio adapter za punjenje od ovog modema i eto problema sve odlicno radilo do tad, a onda mi se resetovala sifra od wi fi ja koju znam pise ispod modema ali ni jedan uredjaj nece da ucita stranicu ili bilo sta. Znaci uredjaji se povezu na wi fi ali nista nece da ucitaju stranicu. Resetovao sam ruter opet nista, ali internet mi odlicno radi na racunaru povezan kablom iz modema. Ona stranica 192.168.1.1 nece nema sanse niti ova tplinkwifi.net ne mogu da izvrsim kofiguraciju modema imam i cd pise kada udjem u program nema internet konekcije ali pronadje modem. Rekli su mi danas da ja to nista ne diram, a ako hocu da promenim nekad sifru za wi fi moram njih da zovem, izgleda da ce morati odmah da dodju sto prosto kad moze slozeno. Ako ima neko resenje dobro bi doslo, sredio bi to umesto da ih cekam i da mi odlazu to. Hvala.