LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.12.2009
- Poruka
- 29.042
Nema potrebe da se organizuju skupovi da bi se osudile pojave o kojima pišeš,za to je zadužena policija i sudovi! Poslednji put kad oni nisu "hteli" da reaguju organizovani su protesti i skupovi (5. oktobar)! Pošto homoseksualizam nije krivično delo i ne spada pod "udar" državnih institucija, svaki pojedinac iskazuje svoje mišljenje na svoj način!
Izvor njihove frustracije je očajnička želja da budu isti, i ako znaju da nisu! Pogledaj sliku koju je Mihajlo postavio, pa reci da li je to normalno??? Gomila drogiranih idijota u kožnim gaćama i kaiševima preko grudi... Radi šta i sa kim hoćeš u svojoj kući-briga me (to je tolerancija), nemoj glumiti budalu na ulici, izigravati žrtvu kojoj treba dodeliti medalju za hrabrost i životno delo (to je bezobrazluk)!
Aman!Tolerancija je kad te je bas briga sta neko,ko god,radi na ulici dok god tebe ne ugrozava i drustvo u celini.A cime tebe ugrozava,recimo,ta parada?
Mislim da je ta parada predstavljena kao neka perverzna manifestacija,gde se oni javno...To je licemerno jer i dalje mislim da karakter te parade nije to o cemu si pisao (ali mozemo ovako do jutra smile3).
Naravno da je za neke to daleko od razumljivog jer nam je "u genima" da po ustaljenom sablonu pokusavamo celo drustvo da uklopimo po sopstvenoj percepciji sveta oko nas.