Vaš odnos prema homoseksualizmu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
347
A zamislite ovo u vasem gradu,pored vaše kuće gde deca voze bicikle,a majke guraju kolica sa svojim bebama.:gun: yes4:heart:yes4

1opoj6.jpg

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Kakvo površno gledanje i upošćavanje? Ja govorim o principima i zakonima na kojima počiva i priroda i ljudsko društvo i koji provlađuju. Ima, naravno, u prirodi i hermafroditizma i deobe, ali to nisu reperi, to su po pravilu izuzeci. A kada govorima o ljudskoj vrsti, ne treba ih ni pominjati. Ako ti nalaziš razlog da negiraš te principe u tome što je nauka danas sposobna realizovati vještačku oplodnju, onda zaista površno posmatraš stvari.
A kada govorimo o principima, svaka devijacija unutar nekog principa, samo šteti tome principu i ugrožava njegovu funkciju. Ja o tome govorim, a ne o vještačkoj oplodnji i deobama.
Ja pre svega govorim o heteroseksualizmu kao i o homoseksualizmu kao uruođenoj pojavi (to sam i podebljao) a to plašenje ljudi kako čemo svi postati pederi i lezbejke je jedna izmišljotina i podlost kakve nema. Uzimajući sve ovo napisano , ovde se ne radi o nekakvoj deviaciji i bolesti već o urođenom afinitetu kao što su pokazala istraživanja najpriznatijih psihologa.A pošto ti ne priznaješ te studije a ti psiholozi za tebe predstavljaju grupu pedera i pošto čezneš za Titom i titoizmom , njegovim likom i delom nisi ni u mogućnosti da sagledaš neke stvari izvan tvrdolinijaškog titoističkog diskursa - za tebe je to izvan granica spoznajnog.

Kao što je pedofilija (nenormalna seksualna sklonost prema deci), bolest tako je i homoseksualizam (nenormalna seksualna sklonost prema osobama istog pola) bolest.

Da li je ona urođena ili nije, drugo je pitanje, ali da je poremećaj, koji je ustanovljen u medicini pre mnogo vekova ne može sada ni UN ni bilo kakav zakon da izmeni, zataška, izgladi, opravda...

Neko reče zašto onda pedofili takođe ne bi organizovali paradu? Zaista zašto ne? Pa ne bi oni po ulici silovali decu, samo bi paradirali, koristili zakon o ljudskim pravima da pokažu svoje skloosti i da su drugačiji isto koliko su i homići drugačiji od normalnih ljudi!

Ako je pedofilija protivprirodni blud, a jeste, jer imati želju da vodiš ljubav sa detetom je protivprirodno i poremećeno, onda je i homoseksualizam iz potpuno istih razloga protivprirodan blud! Prosto i jasno.

Uz ovu boljku, rekla bih da imaju još jednu a to je egzibicionizam... Da se pokažu i da ih vide! Isti su kao oni što po haustorima presreću žene da bi im pokazali ONU svoju stvar! E takav bi bio uhapšen ali ovi ne! "Drugačiji su".

Dakle, glasam: bolesno i neprirodno.

I magnetni polovi se odbijaju ako su isti!

Ja pisah o pedofiliji samo treba to čitati šesti post odozgo http://serbianforum.org/off-topic/89735-vas-odnos-prema-homoseksualizmu-3.html

Poslednja izmena:
Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Tobdžije i furundžije, odj****e u sitnim troskocima!

Artillerists and acceptors, piss off in tiny tripple jumps!

Ja sam za zene. Lepe grudi, krivina bokova, glatka koza...i ono najbitnije...;)

A muskarci su dlakavi i ruzni. Prosto i jednostavno.

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

A zamislite ovo u vasem gradu,pored vaše kuće gde deca voze bicikle,a majke guraju kolica sa svojim bebama.:gun: yes4:heart:yes4

1opoj6.jpg

Pazi ovog desno sto ima plave carape! Ha-ha-ha. Bas je "seksi".:shucks:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Tobdžije i furundžije, odj****e u sitnim troskocima!

Artillerists and acceptors, piss off in tiny tripple jumps!

Ja sam za zene. Lepe grudi, krivina bokova, glatka koza...i ono najbitnije...;)

A muskarci su dlakavi i ruzni. Prosto i jednostavno.
A da te pitam ja nešto' , ne šalim se i ne vređam ,pa bih te molio za pristojan odgovor -pitanje glasi :da li bi ti pod bilo kakvim okolnostima pristao da budeš peder tj da li bi te išta moglo pokvariti?

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
е ова задња ти пара вреди, калимерчице!

Poslednja izmena:
Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
"Rollmilan"-e:

The answer is strictly negative!

Da nisi i ti njihov "fan" ili pripadnik? Ako jesi, cestitam ti i u tom slucaju zaobidji me u siroookom luku.

Oprosti Boze sto sam konzervativan i nisam "in" i "urban" jer bas je "cool" biti "gay". Sta cu, takav sam. Volim zene, a svoje dupe drzim ka zidu.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ja pre svega govorim o heteroseksualizmu kao i o homoseksualizmu kao uruođenoj pojavi (to sam i podebljao)
I ja sam rekao da je to urođena ili prirodna pojava. Postavlja se samo pitanje da li je normalna ili devijantna.

. Uzimajući sve ovo napisano , ovde se ne radi o nekakvoj deviaciji i bolesti već o urođenom afinitetu kao što su pokazala istraživanja najpriznatijih psihologa
Naravno da se radi o devijaciji. Kakva to istraživanja pominješ i kojih psihologa? Doduše, i psihologa ima pedera! Šta bi to drugo moglo biti ako nije devijacija? Hoćeš reći da je to normalan poriv? Ovisno o tome kako odgovoriš na ovo pitanje, znaću sa kim imam posla.

.
A pošto ti ne priznaješ te studije a ti psiholozi za tebe predstavljaju grupu pedera i pošto čezneš za Titom i titoizmom , njegovim likom i delom nisi ni u mogućnosti da sagledaš neke stvari izvan tvrdolinijaškog titoističkog diskursa - za tebe je to izvan granica spoznajnog.
A ti si ovim iskazao oprobani stereotip, - kada nemaš argumente, imaš uvrede. Da ti imaš pojma o titoizmu, nikada ti na pamet ne bi palo da takvo što kažeš. Ti si samo čuo za nekakav titoistički diskurs, i to u negativnoj konotaciji, pa veliš, hajd' dobro će mi doći u ovoj situaciji... To bi moglo biti to. BTW, po svoj prilici, da ti nije bilo Tita, ne bi ti danas kuckao ovo na netu, nego bi negdje čuvao ovce!

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
I ja sam rekao da je to urođena ili prirodna pojava. Postavlja se samo pitanje da li je normalna ili devijantna.
Čim si pričao o kvarenju znači da je reč o sticanju ovog oblika ponašanja ,znači sredinskom uticaju.

Naravno da se radi o devijaciji. Kakva to istraživanja pominješ i kojih psihologa? Doduše, i psihologa ima pedera! Šta bi to drugo moglo biti ako nije devijacija? Hoćeš reći da je to normalan poriv? Ovisno o tome kako odgovoriš na ovo pitanje, znaću sa kim imam posla.
Ja nemam lično iskustvo u vezi tog poriva jer ga nemam ali verujem proučavanjima dotičnih psihologa koji su na tom polju nešto uradili. Nabrojaću neke; Rollo May,H.J.Eysenck,Thomas Szasz,David Cooper,D.W.Winnicott,Andrew Crowcroft.

.
A ti si ovim iskazao oprobani stereotip, - kada nemaš argumente, imaš uvrede. Da ti imaš pojma o titoizmu, nikada ti na pamet ne bi palo da takvo što kažeš. Ti si samo čuo za nekakav titoistički diskurs, i to u negativnoj konotaciji, pa veliš, hajd' dobro će mi doći u ovoj situaciji... To bi moglo biti to. BTW, po svoj prilici, da ti nije bilo Tita, ne bi ti danas kuckao ovo na netu, nego bi negdje čuvao ovce!
Znači Tito nam je izmislio kompijutere pa sad umesto da čuvamo ovce mi kucamo.Dokle verovanje u bravariju može odvesti.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Tolerancija u Srbiji postoji prema lopovima, pljackasima, razbojnicima, lazljivim i smutljivim politicarima - kad je neko predlozio ili pokusao da organizuje skup za osudu takvih pojava?
U Srbiji se tolerise i mito - svi znaju da pojava postoji i svi placaju, kad im nesto zatreba. Od zdravstva preko vlasti, suda, skole, saobracaja...
Privatno se zale i jadaju ali javno - niko ne pokusava nista, da bi se ta pojava prekinula.
Sta ce nasa (vasa) deca da pomisle, kad se susretnu sa takvim pojavama? Takva mogucnost nikog ne zabrinjava, ali se svi strasno uplase - sta ce deca pomisliti kad vide dvojicu...
Ljudi o kojima ovde govorimo nisu bolesni. Bolestan je nas odnos prema njima, i strah koji imamo od njih.
Bolesno (i to ozbiljno) je drustvo u kome je bolje biti lopov, varalica ili korumpirani profesor koji studentima uzima pare da bi prosli ispit, nego - biti drugaciji od vecine. Preciznije receno - lopovi, varalice i potkupljni ne dozivljavaju toliku javnu osudu ili porugu.
A to je glavni izvor njihovih frustracija i otuda i potreba (ili teznja) da se kao takvi (kakvi jesu) iskazu i javno.
Tolerancija se uci...

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Znači Tito nam je izmislio kompijutere pa sad umesto da čuvamo ovce mi kucamo.Dokle verovanje u bravariju može odvesti.

Nije Tito izmislio kompjutere, nego je tebi, ili tvome roditelju, omogućio da se besplatno školuje. Ne mora biti da je konkretno takav slučaj sa tobom, ali jeste sa desetinama onih koji ga danas napadaju i krive i za ono za što jeste kriv i za ono zašto objektivno ne može biti kriv.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag