Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja pre svega govorim o heteroseksualizmu kao i o homoseksualizmu kao uruođenoj pojavi (to sam i podebljao) a to plašenje ljudi kako čemo svi postati pederi i lezbejke je jedna izmišljotina i podlost kakve nema. Uzimajući sve ovo napisano , ovde se ne radi o nekakvoj deviaciji i bolesti već o urođenom afinitetu kao što su pokazala istraživanja najpriznatijih psihologa.A pošto ti ne priznaješ te studije a ti psiholozi za tebe predstavljaju grupu pedera i pošto čezneš za Titom i titoizmom , njegovim likom i delom nisi ni u mogućnosti da sagledaš neke stvari izvan tvrdolinijaškog titoističkog diskursa - za tebe je to izvan granica spoznajnog.Kakvo površno gledanje i upošćavanje? Ja govorim o principima i zakonima na kojima počiva i priroda i ljudsko društvo i koji provlađuju. Ima, naravno, u prirodi i hermafroditizma i deobe, ali to nisu reperi, to su po pravilu izuzeci. A kada govorima o ljudskoj vrsti, ne treba ih ni pominjati. Ako ti nalaziš razlog da negiraš te principe u tome što je nauka danas sposobna realizovati vještačku oplodnju, onda zaista površno posmatraš stvari.
A kada govorimo o principima, svaka devijacija unutar nekog principa, samo šteti tome principu i ugrožava njegovu funkciju. Ja o tome govorim, a ne o vještačkoj oplodnji i deobama.
Kao što je pedofilija (nenormalna seksualna sklonost prema deci), bolest tako je i homoseksualizam (nenormalna seksualna sklonost prema osobama istog pola) bolest.
Da li je ona urođena ili nije, drugo je pitanje, ali da je poremećaj, koji je ustanovljen u medicini pre mnogo vekova ne može sada ni UN ni bilo kakav zakon da izmeni, zataška, izgladi, opravda...
Neko reče zašto onda pedofili takođe ne bi organizovali paradu? Zaista zašto ne? Pa ne bi oni po ulici silovali decu, samo bi paradirali, koristili zakon o ljudskim pravima da pokažu svoje skloosti i da su drugačiji isto koliko su i homići drugačiji od normalnih ljudi!
Ako je pedofilija protivprirodni blud, a jeste, jer imati želju da vodiš ljubav sa detetom je protivprirodno i poremećeno, onda je i homoseksualizam iz potpuno istih razloga protivprirodan blud! Prosto i jasno.
Uz ovu boljku, rekla bih da imaju još jednu a to je egzibicionizam... Da se pokažu i da ih vide! Isti su kao oni što po haustorima presreću žene da bi im pokazali ONU svoju stvar! E takav bi bio uhapšen ali ovi ne! "Drugačiji su".
Dakle, glasam: bolesno i neprirodno.
I magnetni polovi se odbijaju ako su isti!
A zamislite ovo u vasem gradu,pored vaše kuće gde deca voze bicikle,a majke guraju kolica sa svojim bebama.:gun: yes4:heart:yes4
A da te pitam ja nešto' , ne šalim se i ne vređam ,pa bih te molio za pristojan odgovor -pitanje glasi :da li bi ti pod bilo kakvim okolnostima pristao da budeš peder tj da li bi te išta moglo pokvariti?Tobdžije i furundžije, odj****e u sitnim troskocima!
Artillerists and acceptors, piss off in tiny tripple jumps!
Ja sam za zene. Lepe grudi, krivina bokova, glatka koza...i ono najbitnije...
A muskarci su dlakavi i ruzni. Prosto i jednostavno.
I ja sam rekao da je to urođena ili prirodna pojava. Postavlja se samo pitanje da li je normalna ili devijantna.Ja pre svega govorim o heteroseksualizmu kao i o homoseksualizmu kao uruođenoj pojavi (to sam i podebljao)
Naravno da se radi o devijaciji. Kakva to istraživanja pominješ i kojih psihologa? Doduše, i psihologa ima pedera! Šta bi to drugo moglo biti ako nije devijacija? Hoćeš reći da je to normalan poriv? Ovisno o tome kako odgovoriš na ovo pitanje, znaću sa kim imam posla.. Uzimajući sve ovo napisano , ovde se ne radi o nekakvoj deviaciji i bolesti već o urođenom afinitetu kao što su pokazala istraživanja najpriznatijih psihologa
.A ti si ovim iskazao oprobani stereotip, - kada nemaš argumente, imaš uvrede. Da ti imaš pojma o titoizmu, nikada ti na pamet ne bi palo da takvo što kažeš. Ti si samo čuo za nekakav titoistički diskurs, i to u negativnoj konotaciji, pa veliš, hajd' dobro će mi doći u ovoj situaciji... To bi moglo biti to. BTW, po svoj prilici, da ti nije bilo Tita, ne bi ti danas kuckao ovo na netu, nego bi negdje čuvao ovce!A pošto ti ne priznaješ te studije a ti psiholozi za tebe predstavljaju grupu pedera i pošto čezneš za Titom i titoizmom , njegovim likom i delom nisi ni u mogućnosti da sagledaš neke stvari izvan tvrdolinijaškog titoističkog diskursa - za tebe je to izvan granica spoznajnog.
Čim si pričao o kvarenju znači da je reč o sticanju ovog oblika ponašanja ,znači sredinskom uticaju.I ja sam rekao da je to urođena ili prirodna pojava. Postavlja se samo pitanje da li je normalna ili devijantna.
Ja nemam lično iskustvo u vezi tog poriva jer ga nemam ali verujem proučavanjima dotičnih psihologa koji su na tom polju nešto uradili. Nabrojaću neke; Rollo May,H.J.Eysenck,Thomas Szasz,David Cooper,D.W.Winnicott,Andrew Crowcroft.Naravno da se radi o devijaciji. Kakva to istraživanja pominješ i kojih psihologa? Doduše, i psihologa ima pedera! Šta bi to drugo moglo biti ako nije devijacija? Hoćeš reći da je to normalan poriv? Ovisno o tome kako odgovoriš na ovo pitanje, znaću sa kim imam posla.
.
Znači Tito nam je izmislio kompijutere pa sad umesto da čuvamo ovce mi kucamo.Dokle verovanje u bravariju može odvesti.A ti si ovim iskazao oprobani stereotip, - kada nemaš argumente, imaš uvrede. Da ti imaš pojma o titoizmu, nikada ti na pamet ne bi palo da takvo što kažeš. Ti si samo čuo za nekakav titoistički diskurs, i to u negativnoj konotaciji, pa veliš, hajd' dobro će mi doći u ovoj situaciji... To bi moglo biti to. BTW, po svoj prilici, da ti nije bilo Tita, ne bi ti danas kuckao ovo na netu, nego bi negdje čuvao ovce!
Znači Tito nam je izmislio kompijutere pa sad umesto da čuvamo ovce mi kucamo.Dokle verovanje u bravariju može odvesti.
Nije Tito izmislio kompjutere, nego je tebi, ili tvome roditelju, omogućio da se besplatno školuje. Ne mora biti da je konkretno takav slučaj sa tobom, ali jeste sa desetinama onih koji ga danas napadaju i krive i za ono za što jeste kriv i za ono zašto objektivno ne može biti kriv.