Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tora je Mojsijevo petoknjižje. Deo je knjige koju mi nazivamo Stari zavet, a Isus Hrist nazivao zakon i proroci (zakon - pet Mojsijevih knjiga i proroci - proročke knjige).
Jevanđelje znači - radosna vest ( ili dobra vest, ili blagovestje ) koju nam je doneo Gospod Isus Hrist.
O tome u šta Hrišćanin treba da veruje moje ubeđenje već znaš. Pozdrav.
Pravilno kaze gundark nije on jevrejin ili musliman pa da veruje u toru, on je hriscanin i treba verovati u jevandjelje.
AApocketz pitanje za tebe zasto gore naveddeni neveruju u jevandjelje?
Evo zasto zato sto cekaju svog isusa tj antihrista i ti zajedno snjima jer i ti ne priznajes nasega gospoda nego andjela mihaila kakkva glupost.
Evo ti dokazz.da isus nije andjeo:5 Jer kome od anđela reče kad:!!!! Sin moj ti si, ja te danas rodih? I opet: Ja ću Mu biti Otac, i On će mi biti Sin.!!!I bog govori opet a ne samo bices!!!. 6 I opet uvodeći Prvorodnoga u svet govori: i da Mu se poklone svi anđeli Božiji.
!!!Prosto!!! ako sam rodjen od coveka ja sam covek,ako sam rodjen od andjela ja sam onda,andjeo a ako od boga rodjen onda sam bog!!!
!!!!!!!Jos nisi odgovorio na pitanje zasto su ubili svetog stefana i zasto kod vas JS to ime nezele da komentarisu?????? CAO
za AApockets-a
Bivsi jesam ali fala bogu ja se nisam krstio kod JS pobego sam na vreme, ja sam krsten u ime oca i sina i svetoga duha. A ne u ime oca i sina i u ime duha organizacije taman posla boze sacuvaj.
Drugo ja verujem samo u jevanddjelje a citam ja stari zavet i nekazem treba ga postovati ali za nas je novi zavet za nas je spasenje u hristu gospodu, a dalje kad spremim tekst stobom nije lako.
Фарисеји су кушали Исуса са питањима из закона у Старом завјету, а Исус је врло паметно одговорио, тако да сва Библија има заиста пуног смисла и ради се о досљедној књизи, јер је њен аутор Бог досљедан и Он се не мијења. И многа пророчанства из Старог завјета су се остварила и оствариће се. Тако да оба завјета не могу један без другог. Али је сасвим јасно да је ЈЕДАН БОГ у 3 лица
1. Јованова 5,7. И Бога нико никада видио није, али у Јеванђељу стоји који је видио Исуса видио је и Оца. 1. Јованова 4,12. Тако да вјеровати треба у Бога и паметно тумачити оба завјета, јер један завјет без другога није пунина.
Али је сасвим јасно да је ЈЕДАН БОГ у 3 лица