Član
- Učlanjen(a)
- 27.11.2009
- Poruka
- 381
Ahahahahah, neverovatno, za apsolutno SVE sto radite, krivite mene. Vrtim odgovore ko sibicar, iako je svih 70 postova koje sam na ovom forumu napravio, POTPUNO unikatno, svaki sa novom tematikom i dokazima. Vi ste gospodine, od neprocenjive vrednosti. Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti.
Odustajem, zaista, nastavite da zivite u svom svetu iracionalnih fantazija i nelogicnih logika, neznanja, I soli i vode. Glupo je raspravljati sa nekim ko pojma nema sta je zivotni ciklus. A kamoli nesto vise, iz visih razreda osnovne skole. Bedak, stvarno ste me sad deprimirali.
Eto o cemu bi ste vi da nasa deca uce u skolama, o ovom djubretu? NE.
Idi brate kod boga, pa nek ti on pise nauku, pravi nuklearne reaktore, lansira rakete na mars, pravi lekove kojima se lecis, a ti samo to ljudsko znanje pripisuj bogu.
Odustajem, zaista, nastavite da zivite u svom svetu iracionalnih fantazija i nelogicnih logika, neznanja, I soli i vode. Glupo je raspravljati sa nekim ko pojma nema sta je zivotni ciklus. A kamoli nesto vise, iz visih razreda osnovne skole. Bedak, stvarno ste me sad deprimirali.
Eto o cemu bi ste vi da nasa deca uce u skolama, o ovom djubretu? NE.
Idi brate kod boga, pa nek ti on pise nauku, pravi nuklearne reaktore, lansira rakete na mars, pravi lekove kojima se lecis, a ti samo to ljudsko znanje pripisuj bogu.