Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I kod mene ne radi kinozal.tv. Nnmclubru, rutracker i rutororg rade. Bas koristim torrenter u poslednje vreme. Desavalo se da pojedini trackeri ne rade ali uvek bude update i prorade. Probajte RiperAM isto ruski tracker. Dosta seedsa i dobre brzine, mozda manje sadrzaja kao ostali ali ipak dobra alternativa kad drugi trenutno ne rade.Jel vam rade u torrenteru trakeri kinozal.tv i nnmclub ru?Meni kod kinozal-a izbacuje stalno gresku kad hocu da otvorim torrent,a kod nnm club-a uvek ima 0 seed-era i ne mrda nikako....
Da,ocigledno je potreban update tih provajdera.Otisao sam na sajt kinozal.tv,skinuo rucno torrent i pokrenuo ga preko torrentera,sve je radilo,i maksimalna brzina je bila...I kod mene ne radi kinozal.tv. Nnmclubru, rutracker i rutororg rade. Bas koristim torrenter u poslednje vreme. Desavalo se da pojedini trackeri ne rade ali uvek bude update i prorade. Probajte RiperAM isto ruski tracker. Dosta seedsa i dobre brzine, mozda manje sadrzaja kao ostali ali ipak dobra alternativa kad drugi trenutno ne rade.
Primetio sam da trackeri bolje rade ako prilikom pretrage koristite samo jedan tracker.
I kod mene isto nije hteo da radi neki tracker, mislim da je bio file.ru. Inace odlican addon, po meni mnogo bolji i prakticniji od pulsara. Sada svi trackeri rade.