Torrenter addon - XBMC

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
msawko nema na čemu :)

Pa u principu ovaj MyShows.ru mu je kao neki ruski trakt.tv. A ja koliko znam valjda trakt.tv je blokirao Kodi i već neko vreme ne funskcioniše na njemu.

Učlanjen(a)
24.09.2012
Poruka
1.156
Jel vam rade u torrenteru trakeri kinozal.tv i nnmclub ru?Meni kod kinozal-a izbacuje stalno gresku kad hocu da otvorim torrent,a kod nnm club-a uvek ima 0 seed-era i ne mrda nikako....

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Sad ću da proverim pa javljam.

Meni neće da radi ništa osim rutora. Ima neko vreme kako nisam palio Torrenter ali dobro se sećam da poslednji put kad sam gledao nešto na njemu radili su svi trakeri. Očigledno je došlo do nekog kvara.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Jel vam rade u torrenteru trakeri kinozal.tv i nnmclub ru?Meni kod kinozal-a izbacuje stalno gresku kad hocu da otvorim torrent,a kod nnm club-a uvek ima 0 seed-era i ne mrda nikako....
I kod mene ne radi kinozal.tv. Nnmclubru, rutracker i rutororg rade. Bas koristim torrenter u poslednje vreme. Desavalo se da pojedini trackeri ne rade ali uvek bude update i prorade. Probajte RiperAM isto ruski tracker. Dosta seedsa i dobre brzine, mozda manje sadrzaja kao ostali ali ipak dobra alternativa kad drugi trenutno ne rade.

Primetio sam da trackeri bolje rade ako prilikom pretrage koristite samo jedan tracker.

Učlanjen(a)
24.09.2012
Poruka
1.156
I kod mene ne radi kinozal.tv. Nnmclubru, rutracker i rutororg rade. Bas koristim torrenter u poslednje vreme. Desavalo se da pojedini trackeri ne rade ali uvek bude update i prorade. Probajte RiperAM isto ruski tracker. Dosta seedsa i dobre brzine, mozda manje sadrzaja kao ostali ali ipak dobra alternativa kad drugi trenutno ne rade.

Primetio sam da trackeri bolje rade ako prilikom pretrage koristite samo jedan tracker.
Da,ocigledno je potreban update tih provajdera.Otisao sam na sajt kinozal.tv,skinuo rucno torrent i pokrenuo ga preko torrentera,sve je radilo,i maksimalna brzina je bila...

Učlanjen(a)
24.10.2014
Poruka
124
I kod mene isto nije hteo da radi neki tracker, mislim da je bio file.ru. Inace odlican addon, po meni mnogo bolji i prakticniji od pulsara. Sada svi trackeri rade.

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
I kod mene isto nije hteo da radi neki tracker, mislim da je bio file.ru. Inace odlican addon, po meni mnogo bolji i prakticniji od pulsara. Sada svi trackeri rade.

Odakle si instalirao file.ru? Ja sam instalirao sve trackere koje rade iz myshows.me kodi repa. Tamo ne vidim file.ru

Moji trackeri koji rade:

7XHaGO4.png

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.10.2014
Poruka
124
Ovi ruski trackeri imaju toliko bolje brzine od Pirate Bay, Kickass, Extra torrent da nije normalno. Bas sinoc gledao neki film, nasao 1080 na kickass i krene da preuzima ali koci, nema brzinu. Pomucim se i nadjem na nekom ruskom trackeru isto 1080p, 5.1 zvuk dual audio, velicina oko 4 GB. A protok samo se penje, nikad nisam bio ispod 150 mb da nije imao spremno u buffer. Na kickass prosto nije moglo iako je imao vise seedera, mnogo je kocilo.

Natrag