Torrenter addon - XBMC

Učlanjen(a)
24.10.2014
Poruka
124
Jedino sto mi nedostaje najvise kod torrentera je sto nema filtere za pretragu kao pulsar. Mislim na iskljuci iz pretratge CAM, TS i te stvari. Kod pulsara kad zavrsi pretragu i krenete da pustite fajl on bira onaj sa najvise seed-era. Meni se to bas i ne svidja, vise volim da vidim sta sam izabrao. Znam da ima opcija da izaberete drugi stream ali nekako mi lakse ovako(navika sa torrenta).

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
ja sam prestao koristiti torrenter upravo zbog ne slozenog materiala....meni i svima je to najbitniji deo svakog addona.....znam da dimartino nece raditi oko toga....citao sam vec da se ljudi zalili zbog toga i nije fer da to ne ucini jer se zna da je to osnova svakog adona....to mora obavezno izgledati ovako:
EXbAW9.png

5Lw6hu.png

2aVBpT.png
Dzone je u pravu sve tako izgleda i u myshows.ru addonu. Odlicno je objasnio kako podesiti myshows.ru. Kad se podesi uopste nije potrebno ici u torrenter addon. Sve pretrage, tj. pustanje epizoda serija ide preko myshows.ru. Jeste da je malo slozenije nego u Pulsaru i drugim addonima. Mozda je i to jedina mana torrentera sto se torrent ne pusta jednim klikom.

R5yQqQk.png
UoDINAu.png
5rBNl0J.jpg
ntxGctS.png
PZwCSom.jpg

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.513
sad sam jos na furku, imam jos nekih 4 i po meseca....do tad koristim samo furk....mozda se u medjuvremeno torrenter jos poboljsa pa da ga posle isteka furka opet koristim....do tad mislim da necu koristiti nista drugo, furk ipak je sasvim na vrhu sa izborom, kvalitetom i brzinom....

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Ajd pusti taj fajl što si selektovao preko Pulsara :D Daj Bože da ti download krene 200 Kbps :D

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Svaka čast, ovo je za mene iznenađenje iskreno, da se preko Pulsarovih provajdera dobije ovakva brzina, mada opet da bi gledao ovako veliki fajl uredno, bez seckanja i prekida mora to bar duplo brže al ja retko kad sam dobijao i ovu brzinu za bilo koji malo veći fajl jedino ako nije u pitanju YIFY oni daju maksimum uvek. :D

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.958
Ja sam to i prije pisao da ja sa njim nemam nikakvih problema, skromna brzina neta (8,5)a li sve radi ok.
Nisam nikad zatrpavao Kodi, imam samo torenter i pulsar.
Ovo je Torent z
N2KRhWN.png

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.513
@torpedo; koju aplikaciju koristis na telefonu za pisanje i citanje po forumima? Vidim neku V ikonicu...koja je to aplikacija?

Natrag