- Učlanjen(a)
- 24.10.2014
- Poruka
- 124
Znam za to nego navika. Pa izgleda da brzina na pulsaru nije toliko spora, a? Samo sto nema ruskih trackeraDesni klik na film i izabereš koji hoćeš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Znam za to nego navika. Pa izgleda da brzina na pulsaru nije toliko spora, a? Samo sto nema ruskih trackeraDesni klik na film i izabereš koji hoćeš
hihih, ali samo kod tebe i jos jednog clana primetujem ovu plavu ikonicu na V kad citam preko tapatalk? bas mi cudno pa sam pitao da mozda postoji nesto slicno tapatalku....Na računaru sam
Pozdrav društvo, it's been a while, što bi rekli Englezi
U poslednje vreme se dosta toga promenilo oko ovih addona za strimovanje video fajlova pa sam sa Quasara prešao na Torrenter otkad je napravljena veza između Quasarovih magnetik provajdera i Torrentera i stvarno ide brže sve nego kod Quasara. Da ne pominjem to što Torrenter opušteno pušta torente sa privatnih trakera ali o tom potom, za to još uvek nisu izašli provajderi.. uskoro
Ali imam jedan problem. Jel može neko ko koristi Torrenter da mi potvrdi da li je sve u redu kad krene da strimuje film?
Evo ovako plejer u Torrenteru mi je python-libtorrent (default je a i ima opciju keep seeding) i kad pustim neki fajl i brzina dl ide maksimum moje internet konekcije slika posle nekog vremena krene da se zamrzava ili preskače. Isti "simptomi" kao kad pokušate da pustite torent fajl sa kompjutera koji se još nije skinuo preko uTorrenta. Ne znam kako da objasnim drugačije
Sve radi kako treba i brzo nađe seedere i dostigne brzinu dl-a veliku i kad ispuni onaj buffer od oko 150MB-a odmah krene sa reprodukovanjem slike ali posle nekog vremena (5 min., 7 min. nekad 10) krene slika da preskače, pikselizuje se, zamrzava itd.
Jel može neko da proveri da li je to do Torrentera greška ili nešto do mene? Mada ne znam šta bi moglo da bude do mene kad sam uglavnom sve na default ostavio. A internet brzina nema sile da je jer sa 40Mb/s konekcije trebalo bi bez problema da gledam film od 6,7,10 GB-a.