Ma nije samo do addona ima tu stvari još nekih koji dosta olakšavaju celokupno iskustvo. A Quasar sam izbrisao sad.
Evo ja ću da prenesem ovde svoja podašanja koja meni rade super. Ne moraju ni slike čak jer nije toliko teško ali ću lepo po koracima da pišem kako sam ja nameštao.
Prvo da se nameste podešavanja u samom Torrenteru.
Torrenter>desni klik>add on settings>p2p network>pa kod p2p player stavite pyrentt2http, zatim ispod imate gde želite da sačuvate skinuti fajl i naravno pod "keep downloaded files" ostavi se "save files".
Dalje takođe u podešavanjima samo druga kartica "Hentai" tu odštiklirajte "enable DHT" ako je štikliran. I to je to što se tiče Torrnetera.
E sad Unofficial Quasar Repo> Context Menus> oba dva ta tu instalirajte. Kod ovog drugog desni klik pa settings, pa postavite gde želite da vam budu filmovi a gde serije.
Takođe u istom repou>Programm add-ons>Magnetic torrent manager se instalira. Pa desni klik>Configure>pod "Add-on to use" izabere se Torrenter.
A onda i vaši provajderi od ove gomile njih. Samo pazite Filelist i UhdBits su privatni trakeri i morate imati naloge tamo da bi ih koristili.
Sad ubacivanje u biblioteku. To može i iz Quasar addona, potrebno je samo ići na Movies ili TV Shows i na željeno desni klik pa "magnetize to library". Posle znate već kako da ubacite u biblioteku samo učitate te foldere koje ste izabrali da vam budu za filmove i serije, klasika.
I to je to, posle iz biblioteke će vam Magnetizer tražiti rezultate kao i kad Quasar traži. A ko ne želi i ne mora u biblioteku da stavlja, samo na željen film desni klik pa "magnetizer..."