Torrenter addon - XBMC

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Ima, ja koristim Istream i Easynews i Furk. I tu je Istream bolji od Genesisa, jer Genesis ne daje veće fajlove od 5 GB a na Easynews i Furk preko iStreama se dobija gomila takvih fajlova. Svi maltene filmovi u 1080p ili bluray dokumentarci su preko te veličine.
Na Istream se ljudi generalno žale jer često baguje sa ovim besplatnim izvorima ali Furk i Easynews šljakaju kao švajcarski sat i nema greške sa njima :) Ja sam već preko pola godine njihov korisnik za oba servisa i prezadovoljan sam, pa sad kad sam naišao na ovaj Torrenter učinilo mi se da ću se pokajati što sam plaćao ove servise ali ipak nisam. Ja volim da mi sve bude sređeno i pregledno u biblioteci a sa iStreamom je to fenomenalno odrađeno.

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Ima fora da se olakša ovo praćenje serija kod Torrentera, mada mi opet nije isto kao što sam navikao u biblioteci ali je bolje nego samo preko Torrentera.

Instalirajte MyShows i video addon i service addon. On se nalazi naravno u MyShows repo.

Idite na myshows.me i napravite nalog tamo. Lako je, mislim da čak neće da vas pita ni da potvrdite mail.
Na sajtu ubacite serije koje želite da pratite. Isto je prosto, nađite seriju koju želite i lupite ovo zaokruženo
oa9dhj.png

Zatim idete u konfiguraciju u myshows.ru (service) u Kodiju i namestite šifru i pass sa naloga sa myshows.me. Potom idete u video addon myshows.ru i nameštate kako vam odgovara.

Sve serije koje ste izabrali treba da se pojave u myshows.ru (video addon naravno) kad uđete u all myshows ovako nekako..
2h519x0.jpg

Sada dodajete izvore seriji. Uđete u željenu seriju, kliknete desnim klikom na sezonu i birate "play source"
712o02.jpg

Možete da birate da li ćete da tražite izvore sa jednog trakera ili više. Ja ću da uzmem sa jednog da bih lakše našao ono što meni treba.
b5igpg.jpg

Sad vam ponudi različite neke nazive, birajte ime serije u originalu jer tako najlakše nađe.
344qg46.jpg

Potom izaberete vaš izvor odakle želite da vam vuče seriju.
140g32w.jpg

Izvor (odnosno torent ustvari) ubacujete tako što kliknete na njega ali umesto da se otvori paket kao što je to slučaj u Torrenteru ovde idete na "add to myshows.ru. I tako ste obeležili sezonu sa željenim izvorom odakle će vući epizode iz te sezone.
2ldy3hg.jpg

Sada kad klinete na epizodu iz te sezone izaći će vam opet play source ali ovog puta neće vas prebaciti da birate izvor nego epizodu iz tog izvora.
6td6rn.jpg

5zeg48.jpg

2jg76no.jpg

I evo za manje od minuta se učitalo, web-dl 720p, DD 5.1 zvuk, nema laži nema prevare :D

Član
Učlanjen(a)
15.02.2012
Poruka
99
Kilavo radi na Rpi 1 B kod mene. Sinoc u posljednjih nekoliko pokusaja nije se ni mogao pokrenuti stream. Stane na "Searching seeds". Isti fajl pustim na Win7 bez ikakvih problema. I kada ga uspijem pokrenuti, za dodati titlove treba kila zivaca, toliko su lose performanse. Sinoc je bilo suvise kasno da nesto eksperimentisem, ali probacu ovih dana. I Pulsar se slicno ponasa, ali bar radi kako treba.
Ako ima neko iskustvo Torrenterom i Rpi, neka ga podijeli!
Koju verziju si instalirao?Podjeli link kod mene puca skripta na RP2, mozda ima neka posebna verzija za Openelec?

Član
Učlanjen(a)
26.04.2013
Poruka
240
Koju verziju si instalirao?Podjeli link kod mene puca skripta na RP2, mozda ima neka posebna verzija za Openelec?
Nema nista posebno za OpenELEC, isti repo sam instalirao i na Win7 i Rpi:

Kod:
https://bitbucket.org/DiMartino/myshows.me-kodi-repo/downloads/repository.myshows.me.zip

Član
Učlanjen(a)
26.04.2013
Poruka
240
Nisam imao tu vrstu problema. Ja sam samo podesio folder gdje da cuva torrente i fajlove koje downloadujes. Nista vise.
Generalno, mislim da Rpi 1 B nema dovoljno muda da pusta fajlove (bilo koje velicine) preko torrenta. Na Win7 stvarno radi kako treba. Na Rpi stane na trazenju seedova i ako eventualno krene stream, vrlo tesko ubacim titlove ili promijenim audio. A ako to i uspijem, pukne stream nakon 10 minuta rada.

Član
Učlanjen(a)
15.02.2012
Poruka
99
Sad sam za 5 min skinuo film ali nemoze uporedo da reprodukuje film.Samo ga doda na listu za skidanje.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.04.2013
Poruka
240
Na Rpi mi stane na "Seed Searching" i to je to. Na Win7 se taj prozor zadrzi pola sekunde i odmah pocne da baferuje ono sto ce pustiti nakon sto se bafer napuni. Ne znam kako da rijesim ovo, ako je uopste rjesivo.

EDIT: SD streamovi rade kako treba. A sto se tice seed searching problema, potrebno je samo probati drugog trackera, mada ovaj sto ne radi na Rpi, sasvim normalno radi na Win7 na laptopu.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Ima fora da se olakša ovo praćenje serija kod Torrentera, mada mi opet nije isto kao što sam navikao u biblioteci ali je bolje nego samo preko Torrentera.

Instalirajte MyShows i video addon i service addon. On se nalazi naravno u MyShows repo.

Idite na myshows.me i napravite nalog tamo. Lako je, mislim da čak neće da vas pita ni da potvrdite mail.
Na sajtu ubacite serije koje želite da pratite. Isto je prosto, nađite seriju koju želite i lupite ovo zaokruženo
oa9dhj.png

Zatim idete u konfiguraciju u myshows.ru (service) u Kodiju i namestite šifru i pass sa naloga sa myshows.me. Potom idete u video addon myshows.ru i nameštate kako vam odgovara.

Sve serije koje ste izabrali treba da se pojave u myshows.ru (video addon naravno) kad uđete u all myshows ovako nekako..
2h519x0.jpg

Sada dodajete izvore seriji. Uđete u željenu seriju, kliknete desnim klikom na sezonu i birate "play source"
712o02.jpg

Možete da birate da li ćete da tražite izvore sa jednog trakera ili više. Ja ću da uzmem sa jednog da bih lakše našao ono što meni treba.
b5igpg.jpg

Sad vam ponudi različite neke nazive, birajte ime serije u originalu jer tako najlakše nađe.
344qg46.jpg

Potom izaberete vaš izvor odakle želite da vam vuče seriju.
140g32w.jpg

Izvor (odnosno torent ustvari) ubacujete tako što kliknete na njega ali umesto da se otvori paket kao što je to slučaj u Torrenteru ovde idete na "add to myshows.ru. I tako ste obeležili sezonu sa željenim izvorom odakle će vući epizode iz te sezone.
2ldy3hg.jpg

Sada kad klinete na epizodu iz te sezone izaći će vam opet play source ali ovog puta neće vas prebaciti da birate izvor nego epizodu iz tog izvora.
6td6rn.jpg

5zeg48.jpg

2jg76no.jpg

I evo za manje od minuta se učitalo, web-dl 720p, DD 5.1 zvuk, nema laži nema prevare :D

Super je ovo. Hvala ti. Ali da li si upoznat sa skriptom trakt.tv za kodi. Imam problem sa autorizacijom. Trazio sam na forumu ali nisam nasao nista o trakt.tv skripti za kodi. Nemam problem da uvek koristim search u torrenteru, vec me zanima da li na ovaj nacin koji si pokazao mogu uvek da pratim i vodim evidenciju o epizodama koje sam odgledao. Kao sto sam vec rekao koristim Genesis kao evidenciju o odgledanim epizodama. Cuo sam glasine da Genesis nece vise biti updejtovan jer su sajtovi poceli da blokiraju Genesis. Trakt.tv je super servis. Da li ga neko koristi?

Edit: Wow ovo je sjajno! Odradio sam sve prema tvojim uputstvima. Ovo je bas ono sto mi je trebalo. Sada mi track.tv nije potreban. Hvala jos jednom.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
16.02.2012
Poruka
48
Dali ovo može i za android, mislim ja sam ga probao instalirati ali mi neda, neku grešku mi izbacuje, na kompu mi radi bez problema.

Natrag