Torrenter addon - XBMC

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Kako si instalirao Torrenter? Pokusao sam preko repositry myshows.me verzija Torrenter-a je 2.3.8g ali prilikom instaliranja dodje samo do 3% i pokaze error "Failed to install dependency". Pokusao sam i preko bokijevog fajla kojeg sam skinuo gore. Isti problem nece updejt pokazuje istu gresku.
Instalirao normalno sve. Takođe preko myshows repository sam instalirao. Video neki video na youtube i ispod bio link. Hoćeš da ti zakačim negde ovaj moj odakle sam ja skinuo pa probaj taj?

evo> http://uploaded.net/file/r1irav9p

:)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Instalirao normalno sve. Takođe preko myshows repository sam instalirao. Video neki video na youtube i ispod bio link. Hoćeš da ti zakačim negde ovaj moj odakle sam ja skinuo pa probaj taj?

evo> http://uploaded.net/file/r1irav9p

:)
Ne pomaze. Mislim da je do mojih podesavanja nesto u Kodi-ju. Sada sam video gresku "Acestream client instalacion failed" i "Failed to install dependency".

Pokusao sam Acestream client da zasebno instaliram preko superrepa ali nece, Takodje sam ponovo uradio acestream module preko plexusa i p2p addona. Ne znam sta je problem.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Pa ne znam ako hoćeš restartuj Kodi, možda će te zezati i za neke druge addone onda ako nešto nije u redu. Ali ovo ne ide preko Ace Streama nego preko lyb torrenta valjda, koliko sam ja shvatio.

Inače jedini problem oko ovog addona će izgleda biti nepreglednost pošto će teško biti napraviti integraciju sa bibliotekom da funkcioniše sa Torrenterom.:( Za filmove ne bi bio problem pošto se originalni nazivi filmova poklapaju sa nazivima na ruskim trakerima, ali za serije će biti problem.

Jer su serije sve po paketima i ne poklapaju se nazivi u biblioteci i na trakerima. Recimo u biblioteci će stojati "True Detective S01E01" ili ime epizode, a Torrenter ne daje tako nikakve rezultate kad se otkuca u search. Ide originalno ime serije pa onda na ruskom "сезон 1,2,3"... pa opet nešto na ruskom. Uh kad bit moglo da se nekako sredi ali ne verujem.

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Pa ne znam ako hoćeš restartuj Kodi, možda će te zezati i za neke druge addone onda ako nešto nije u redu. Ali ovo ne ide preko Ace Streama nego preko lyb torrenta valjda, koliko sam ja shvatio.

Inače jedini problem oko ovog addona će izgleda biti nepreglednost pošto će teško biti napraviti integraciju sa bibliotekom da funkcioniše sa Torrenterom.:( Za filmove ne bi bio problem pošto se originalni nazivi filmova poklapaju sa nazivima na ruskim trakerima, ali za serije će biti problem.

Jer su serije sve po paketima i ne poklapaju se nazivi u biblioteci i na trakerima. Recimo u biblioteci će stojati "True Detective S01E01" ili ime epizode, a Torrenter ne daje tako nikakve rezultate kad se otkuca u search. Ide originalno ime serije pa onda na ruskom "сезон 1,2,3"... pa opet nešto na ruskom. Uh kad bit moglo da se nekako sredi ali ne verujem.

Znam ali meni prilikom instalacije prijavljuje ove greske . Koristio sam Kodi 15.2, Probao novi 16.0, stari 14.2 uvek isti problem. Bas juce sam instalirao neku stariju verziju Torrentera, samo je search radio ali meni je serije pokazivao na engleskom jer sam u opciji Torrentera promenio na ENG a ne na RU jezik. Samo je search radio nije mogao nista da pusti. Bas mi se dopao na prvi pogled Torrenter. Odlican search, vidim pun naziv fajla koji zelim da gledam, sve je pregledno. Ponadao sam se da cu imati srece sa ovim addonom jer mi Pulsar ne radi. Koristim samo XBMC Torrent. Steta.

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Ja sam isto imao problema kao i ti ali sam tražio i menjao repositorije i sad je sve u redu, jedino što više ne mogu da držim u opcijama da mi po difoltu bude "show information" nego mora odmah play file. Ima neki problem kad je uključeno show information, šta znam. Inače i meni je Torrenter verzija 2.3.8g.

A ovo drugo, kako to misliš da ti pokazuje u search imena na engleskom? Meni recimo pokaže samo naziv serije u originalnom jeziku, ali dalje sve je na ruskom.

Jel i tebi ovako
8yz5oi.jpg

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Ja sam isto imao problema kao i ti ali sam tražio i menjao repositorije i sad je sve u redu, jedino što više ne mogu da držim u opcijama da mi po difoltu bude "show information" nego mora odmah play file. Ima neki problem kad je uključeno show information, šta znam. Inače i meni je Torrenter verzija 2.3.8g.

A ovo drugo, kako to misliš da ti pokazuje u search imena na engleskom? Meni recimo pokaže samo naziv serije u originalnom jeziku, ali dalje sve je na ruskom.

Jel i tebi ovako
8yz5oi.jpg
Instalirao sam Torrenter ali bez mojih podesavanja. Nesto sam debelo zeznuo. Makar cu nocas da se zabavljam ubacujuci ponovo addone koje sam koristio (bilo ih je skoro 90) :). Da li si u myshows.me repu u programs addons instalirao i druge Searchere? Vidim ti samo koristis ruske. Zbog toga je sve na ruskom. Instaliraj kickass, piratebay, eztv (dobar za serije), extratorrent. Daju solidne brzine. Znam da su ruski trackeri odlicni sto se ticu brzina, ali probaj i sa ovima.

BVRwDox.png

XHhWBxJ.jpg

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
A pa to i jeste fora, ajde pusti u kickass recimo neku seriju 720p WEB-DL epizodu i da ti ide kako treba. :D Ok možda i možeš ali ta epizoda mora da bude stara maksimum do mesec dana jer brzine su loše na tim trakerima dok na ovim ruskim ma koliko imao seedera i ma koliko stara serija bila download ti ide maksimalnom brzinom. Ne znam koja je fora ali je tako.

2ep1xz5.jpg

2py18a1.jpg

sausyf.jpg

Ima i od 720p WEB-DL i 1080p WEB-DL :)

Nego jel si namestio ti podešavanja u addonu?

Pre nego što išta kreneš, moraš da izabereš folder gde želiš da se torent skladišti. To je obavezno.

124aaki.jpg

Natrag