Ma lako se nađe to što treba, nije to problem. Recimo kucaš ime serije originalan naziv i hoće da izbaci sve što ima a ima mnogo mnogo više nego kickass ili torrentz na Pulsaru, ali i mene nervira baš ovo što Muller reče. Nepregledan je do zla Boga, ne volim ja kad mi nije sve lepo složeno i sređeno. Zbog toga mi se mnogo dopada iStream recimo i zbog toga i plaćam Easynews članarinu i Furk.net po neki put. Jer iStream daje vrhunsku preglednost samim tim jer ima integraciju sa bibliotekom + ono da se subscribuješ za serije koje pratiš da ti se automatski kad neka nova epizoda izađe ubaci u biblioteku. Samo ubaciš u biblioteku i nema više cimanja oko toga, a ovo moraš da ideš u search pa kucaj šta te interesuje, pa traži, pa kad završiš gledanje nema automatsko štikliranje odgledanog i ništa nije sređeno i pregledno.
Ali nadam se da će uskoro naći neko rešenje za to.
Elem, meni Torrenter radi brže nego Pulsar, brže ukači seedove i krene sa skidanjem nego Pulsar i kad krene da skida nema varijacije u brzini kao kod Pulsara. I ovo govorim samo za Torrentz provajder jer nije fer upoređivati ove ruske trakere gde su brzine skidanja preko 2 Mb/s za svaku stvar.
Sinoć sam (preko nekog od ovih Rusa) gledao epizodu iz BBC-jevog serijala Planet Earth, epizoda je bila teška preko 5 GB-a i samo 2 seedera su bila a brzina mi je išla maksimalna konekcija 2,3 Mb/s i to zakuca i ne silazi na dole, baš sam pratio kad sam pauzirao malo po malo video. Mislio sam da će sa 2 seedera jedva i da povuče da skida a ono takva brzina.
E zbog toga će mi biti krivo ako ne srede to sa preglednočću kao i kod ostalih. Pulsar ima preko onih dodataka integraciju sa biblioteko i sve je super pregledno ali džabe kad recimo ja hoću da odgledam film "The Departed" u 720p i on mi nađe samo onaj drljavi YIFY rip a ovako ovi iole manji sa 10x manje seedera, a oni pravi hd filmovi od respektabilnih grupa poput wiki, esir, ctrlhd, hidt, don nema nigde i šta će mi onda Pulsar? Da gledam YIFY, neka hvala.