Torrenter addon - XBMC

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Mnogo je moćan addon. Velika šteta će biti ako ne urade integraciju sa Kodijevom bibliotekom sa ovakvim addonom. Ovako previše je cimanja da se nađe nešto što vam odgovara i nepregledno je. Takođe sve one razne zanimljive sitnice poput "tv next aired", watched/unwatched episodes, fanartovi koje Kodi nudi biće neiskorišćene ako ovako ostane.

Nadam se da će naći neko rešenje.

Učlanjen(a)
13.03.2013
Poruka
28
Ja sam se jučer mučio do pola noći sa svim mogućim verzijama i jedino ovu sa Github-a sam uspio instalirati na Win 7. I radi solidno, jedino neće na android box.

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.513
ovi torreenter v2 nije los....koristim ga i ja nekad ali me mrzi jer nema slozene epizode kako je to u pulsaru, genesisu i ostalim adonima.....i malo sporiji je....ovde je sve na kupu, nigde red....sve epizode izmjesane do amena pa me mrzi da pretrazivam to....

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Ma lako se nađe to što treba, nije to problem. Recimo kucaš ime serije originalan naziv i hoće da izbaci sve što ima a ima mnogo mnogo više nego kickass ili torrentz na Pulsaru, ali i mene nervira baš ovo što Muller reče. Nepregledan je do zla Boga, ne volim ja kad mi nije sve lepo složeno i sređeno. Zbog toga mi se mnogo dopada iStream recimo i zbog toga i plaćam Easynews članarinu i Furk.net po neki put. Jer iStream daje vrhunsku preglednost samim tim jer ima integraciju sa bibliotekom + ono da se subscribuješ za serije koje pratiš da ti se automatski kad neka nova epizoda izađe ubaci u biblioteku. Samo ubaciš u biblioteku i nema više cimanja oko toga, a ovo moraš da ideš u search pa kucaj šta te interesuje, pa traži, pa kad završiš gledanje nema automatsko štikliranje odgledanog i ništa nije sređeno i pregledno.

Ali nadam se da će uskoro naći neko rešenje za to.

Elem, meni Torrenter radi brže nego Pulsar, brže ukači seedove i krene sa skidanjem nego Pulsar i kad krene da skida nema varijacije u brzini kao kod Pulsara. I ovo govorim samo za Torrentz provajder jer nije fer upoređivati ove ruske trakere gde su brzine skidanja preko 2 Mb/s za svaku stvar.

Sinoć sam (preko nekog od ovih Rusa) gledao epizodu iz BBC-jevog serijala Planet Earth, epizoda je bila teška preko 5 GB-a i samo 2 seedera su bila a brzina mi je išla maksimalna konekcija 2,3 Mb/s i to zakuca i ne silazi na dole, baš sam pratio kad sam pauzirao malo po malo video. Mislio sam da će sa 2 seedera jedva i da povuče da skida a ono takva brzina.

E zbog toga će mi biti krivo ako ne srede to sa preglednočću kao i kod ostalih. Pulsar ima preko onih dodataka integraciju sa biblioteko i sve je super pregledno ali džabe kad recimo ja hoću da odgledam film "The Departed" u 720p i on mi nađe samo onaj drljavi YIFY rip a ovako ovi iole manji sa 10x manje seedera, a oni pravi hd filmovi od respektabilnih grupa poput wiki, esir, ctrlhd, hidt, don nema nigde i šta će mi onda Pulsar? Da gledam YIFY, neka hvala.

Član
Učlanjen(a)
26.04.2013
Poruka
240
Jeli nekome radi ovaj addon na raspberry pi?
Kilavo radi na Rpi 1 B kod mene. Sinoc u posljednjih nekoliko pokusaja nije se ni mogao pokrenuti stream. Stane na "Searching seeds". Isti fajl pustim na Win7 bez ikakvih problema. I kada ga uspijem pokrenuti, za dodati titlove treba kila zivaca, toliko su lose performanse. Sinoc je bilo suvise kasno da nesto eksperimentisem, ali probacu ovih dana. I Pulsar se slicno ponasa, ali bar radi kako treba.
Ako ima neko iskustvo Torrenterom i Rpi, neka ga podijeli!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.04.2013
Poruka
240
ovi torreenter v2 nije los....koristim ga i ja nekad ali me mrzi jer nema slozene epizode kako je to u pulsaru, genesisu i ostalim adonima.....i malo sporiji je....ovde je sve na kupu, nigde red....sve epizode izmjesane do amena pa me mrzi da pretrazivam to....
Meni vise lezi od Pulsara, kod kojeg me nervira pokretanje deamona. Na mom laptopu sa Win7 radi puno brze pd Pulsara. Tacno je da nije ispoliran kao Pulsar, ali se meni vise dopada... Zao mi je sto sam ga ignorisao u posljednje vrijeme, ali ostavio mi je los prvi utisak, jer ga nisam uspio pokrenuti u prvom pokusaju.

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Mnogo je moćan addon. Velika šteta će biti ako ne urade integraciju sa Kodijevom bibliotekom sa ovakvim addonom. Ovako previše je cimanja da se nađe nešto što vam odgovara i nepregledno je. Takođe sve one razne zanimljive sitnice poput "tv next aired", watched/unwatched episodes, fanartovi koje Kodi nudi biće neiskorišćene ako ovako ostane.

Nadam se da će naći neko rešenje.

Bio si u pravu za ruske trackere. Koristim RuTorOrg i RuTrackerOrg. Za tren dobijes punu brzinu downloada. Hvala ti sto si osvezio ovu temu. Konacno mogu da uzivam u torrentima. Sa Pulsarom sam imao dosta problema jer se stream gasio posle 1-2 min.

PS Sve sto odgledam (serije) odem u Genesis i stikliram. Genesis mi sluzi kao trakt.tv. Dobar je on ali ipak zelim sliku boljeg kvaliteta.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.513
@dzone87: jel ima istreams podrsku u sebi za easynews i furk.net? trazim neki dobar adon da omogucuje da ima u sebi mogucnost za ubacivanje premium akaunta....

Natrag