- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Kakva ironija da covek koji nista drugo i ne cini osim sto izvrce tudje reci i prekraja ih i to svesno, sto je mnogo puta razotkriveno - govori za druge da preokrecu Hristove reci.
To upravo cini Stvarnoslap,
Čije riječi sam ja izvrtao. Dokaži ovu svoju opaku optužbu. Ako je ne dokažeš, "dostojan" si titule koju nosi i Alberto Rivera, i ti si sin oca laži.
Iv 8,44: Vama je otac đavao i hoće vam se vršiti prohtjeve oca svoga. On bijaše čovjekoubojica od početka i ne stajaše u istini jer nema istine u njemu: kad govori laž, od svojega govori jer je lažac i otac laži.
koji ne samo da izvrce Htistove reci, vec ih i ukida, jer je vise puta i priznao da to nisu pisali apostoli, jer je upucivao pitanja "ODKUD ZNAS DA JE TO PISAO OVAJ ILI ONAJ APOSTOL"
Laodikeja, sine oca laži, gdje sam to ja priznao (tvrdio) da apostoli nisu nešto pisali?
On to cini samo da bi dokazao i opravdao nauku papa koji su uvodili ko zna kakve ljudske dogme suprotne pismu.
Inace, kada to ne bi cinio ne bi bio dobar papin vojnik, i tada sto se kaze "ode mast u propast"
A sve što ti činiš, činiš jer si opsjednut bogohulnicom Ellen White, proročicom "koja je govorila u drskosti" i najvećom kradljivicom tuđih literarnih djela.