Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hajde ne gusi!Postaviću na odg. temu 90 str. A4 formata dokaza, sa nekih 200-250 stihova.
Ne treba meni 200 stihova vec samo jedan. Kako bih to mogao sve procitati pa jos i odgovoriti.
Daj samo jedan stih a ovo je prava tema za t
Pozdrav i svako dobro od Boga ti zelim mire!O Takticaru, pozdrav tebi i Bog ti pomogao!
Nadam se samo da ce ti se jednom oci otvoriti, ali ne zavisi to od naseg dokazivanja, vec od tvoje iskrenosti i poslusnosti Bogu.
Zasto vrdas kao zmija?Svejedno nećeš vjerovati ni sa 1 ni sa 200.
Pozdrav i svako dobro od Boga ti zelim mire!
Jesu otvorile su se moje oci mire! Znam to sasvim sigurno! A znas kako?
Ja verujem SAMO ono sto je nas Isus Hrist rekao, sve drugo je pod debelim znakom pitanja!
Zasto vrdas kao zmija?
Zasto ti je tesko JEDAN JEDINI stih iskopirati i pokazati meni jeretiku da nisam upravu!?
Ne moras ti meni nista reci ako neces, al' sebi iskreno od srca odgovori!
1. Gde je Isus Hrist rekao da njemu, prema prvoj i najvecij zapovesti damo obozavanje???
2. Gde su Apostoli, obozavanje prema prvoj zapovesti dali Isusu Hristu i gde su druge dovodeci u istinu ucili da rade tako???
Sada anti3 neće ni da priznaju da je Isus Jahve.I ovako mudruju Isus je Gospod nije Bog" kao da Bog nije Gospod.
Zaharija 3:2: "Jehova reče Sotoni: "Jehova neka ti naredi šutnju, Sotono!"
Juda kaze da ovde govori Mihajlo!
E sad po ucenju adv. Mihajlo je Isus, znaci - Isus je Jehova!
*P.S - J.S. ce ovaj tekst prevesti ''pogresno''(umetnuvsi rec ''andjeo''), to smo vec proverili sa rabinom, koji nam je izlozio izvorni tekst i tamo nema ''andjela''(malach) u tekstu!
Zaharija 3:2: "Jehova reče Sotoni: "Jehova neka ti naredi šutnju, Sotono!"
Juda kaze da ovde govori Mihajlo!
E sad po ucenju adv. Mihajlo je Isus, znaci - Isus je Jehova!