pa kako misliš da prihvatiš nešto kada to sumnjaš? ko sumnja nepostojan je u svim putovima svojim i taki neka ne misli da će nešto dobiti,tako piše,zar ne.?Ti sudis da ja nisam doziveo krstenje Duhom, sto znaci da si ga ti doziveo.
Kada mi to Gospod licno posvedoci ja cu to rado prihvatiti.
Za sada ono sto mi Gospod svedoci je to - da ti imas samo revnost, i da za tebe ima nade, ali je tvoja nauka daleko od biblijske, i prema tome i krstenje Duhom.
Pozdrav
kažeš a moja nauka je daleko od Biblijske! kko onda misliš da i apostolska nauka krštenja je nebiblijska? koja je ond Biblijska? ako pedesetnica je za tebe nebiblijska onda šđto je tek biblijsko umlje?
večni život je u stvari pedesetnica. misliš li da je slučajnost da upravo to ovde svi negirate? što ti misliš da je sotona naivan,budući najlukaviji stvor međ anđelima,da ne zna gde treba udariti da od ljudi otme večnost?
crkve su otišle toliko daleko od istine pedesetnice da je to za onog ko to spozna čak zapanujuće! ljudi čak ne znju ni što tamo stoji napisano niti spoznaju da je to večnost i sva suština celog proročkog dela Pisma.