Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dobro nađite u zakonu šta treba uraditi onima koji rade subotom. Pa onda pročitajte šta treba raditi i svake sedme godine ako se neko bavi poljoprivredom svake sedme godine ne sme da se seje nikakvo seme. Po zakonu one koji ne poštuju subotu treba poubijati. Kako to izvesti kad se time krši šesta Božija zapovest, ne ubij. Zatim ako ne valja raditi subotom treba razjasniti šta može da se radi a šta ne može. To je već posebna nauka sa dodatnim brošurama kao što su imali fariseji. Očigledno je da niste razumeli poentu starog zaveta. Ako hoćete da poštujete subotu po starom zavetu onda treba da poštujete i zapovest u kojoj se kaže da sve koji ne praznuju subotu treba poubijati pa vas pitam zašto u podpunosti ne poštujete ta pravila ? Poubijajte sve koji ne priznaju subotu i tako ćete ispuniti stari zavet. Očigledno je da u vašoj suboti nešta debelo ne štima. Još kad pročitam ovo što je napisao spidy12 da je Bog u dan subotni počinuo od svojih dela tj doslovnih 24 h. dođe mi da povratim. Pa kad pročitam Jehova, pa umesto Boga na pamet mi dođe neki indijanski poglavica ijaoooo.
Kako može biti opravdano nešta što izaziva ljubomoru čak i kad se ne desi preljuba a kamoli kad se desi. Čak i bez zakona je jasno da je to opasna stvar. To je sažeto u Hristovoj zapovesti : Voli bližnjeg svog, a kako možeš da voliš svog bližnjeg i da mu krijući obljubuš ženu. Ne može, zbog one Hrisove sažete zapovesti : voli svog bližnjeg a ne zbog sedme zapovesti iz starog zaveta. Ako se pridržavamo starog zaveta za preljubu sleduje kamenovanje pa procenite da li to danas može da bude opravdano. I uopšte stari zavet da li danas može da bude opravdan kad bi ga se strogo pridržavali. Ne može, to je prošlost.
laodikeja ti znas da ja tebe postujem najvise ovde ali iznenadjujes me sa ovim postovima i sa recima "Sve je tako kako sam izneo"Onda Isus i apostoli odista lazu, i biblija je kontradiktorna, jer Hristos i apostoli govore o drzanju svih deset zapovesti, a vi kazete ne treba postovati subotu, sami prosudite da li treba slusati Bozju ili vasu rec,