SUBOTA ! Dan za svetkovanje obavezan za Hrišćane ?

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Na temama gde se govori o Adventizmu !
A EGW je sastavni deo svakog nauka Adventističke Crkve, jer je ona vaša božica. Prema tome uvek sam u TEMI, dok posle par napada na mene, Administrator ili Moderator, ne želi da se umeša, pa onda nažalost, moram sam da se branim. A vi ne znate da prestanete.

A vidim da si i lepo društvo našao Laodikeja. Otprilike to je ta ista fela.
OK, samo tako nastavi.
Pozdrav

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Na temama gde se govori o Adventizmu !
A EGW je sastavni deo svakog nauka Adventističke Crkve, jer je ona vaša božica. Prema tome uvek sam u TEMI, dok posle par napada na mene, Administrator ili Moderator, ne želi da se umeša, pa onda nažalost, moram sam da se branim. A vi ne znate da prestanete.

A vidim da si i lepo društvo našao Laodikeja. Otprilike to je ta ista fela.
OK, samo tako nastavi.
Pozdrav

Evo, ja cu prestati, mada ja nisam ni poceo niti sam produzavao diskusiju, niti sam ikoga napadao.
Ako am nekoga napadao ili napadam neka me moderator opomene, necu imati nista protiv, i licno smatram da treba vise da sankcionise takve pojave ako one postoje.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Ja sam dao predlog Jurivaki postirajući da bi trebalo NOVČANO DA SE KAZNI onaj ko se ne pridržava teme već opada iznosioca posta. Tako što se upozori jedanput, a drugi put mu se odredi novčana kazna i da mu se žiro račun da uplati, i ko ne uplati te novce da se trajno banuje sa foruma. Mogu ti naći taj post ako mi ne veruješ.

Ja nikada nisam imao ništa protiv adventističkog vernika. Niti ću imati. Ja smatram da je tu velika većina ljudi zavedene. Ali zato imam protiv nauka Adventne Crkve i EGW !
A što to neko smatra da je automatski napad i na njegovu ličnost, ja za to nisam kriv. Već onaj koji to tako smatra.
Nikada nisam po imenice napao PRVI bilo kog Adventistu, niti ću. Ali prirodno je kada neko počne mene da otrcava da se branim, a kad iznese istinu o meni (bez obzira kakva je) da mu se zahvalim i poslušam ga....

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja sam dao predlog Jurivaki postirajući da bi trebalo NOVČANO DA SE KAZNI onaj ko se ne pridržava teme već opada iznosioca posta. Tako što se upozori jedanput, a drugi put mu se odredi novčana kazna i da mu se žiro račun da uplati, i ko ne uplati te novce da se trajno banuje sa foruma. Mogu ti naći taj post ako mi ne veruješ.

Ja nikada nisam imao ništa protiv adventističkog vernika. Niti ću imati. Ja smatram da je tu velika većina ljudi zavedene. Ali zato imam protiv nauka Adventne Crkve i EGW !
A što to neko smatra da je automatski napad i na njegovu ličnost, ja za to nisam kriv. Već onaj koji to tako smatra.
Nikada nisam po imenice napao PRVI bilo kog Adventistu, niti ću. Ali prirodno je kada neko počne mene da otrcava da se branim, a kad iznese istinu o meni (bez obzira kakva je) da mu se zahvalim i poslušam ga....

Onda to pocni da cini na jedan dostojanstveniji nacin, kako ti tako i ostali koji te podrzavaju, kao sto to ja i drugi cinimo na ostalim temama, jer sam vidis da ja nemam nikakve razmirice sa ostalima, to moze svako posvedociti.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Na to sam već jednom odgovorio:
I sa mnom nisi imao dok nisam počeo postirati na temi Adventisti.
I drugi bi isto prošli kao ja da su postirali barem upola postova na temi Adventisti.
Nego je tu sasvim druga stvar u pitanju:
Ja sam tako prošao kod tebe i Mike 32 zato što najbolje poznajem Adventizam, i ŠTO najviše pišem o njemu, a ne zato što sam ja gori čovek od ostalih forumaša koji ovde redovno postiraju !
To ti je prava ISTINA !

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Vas dvojica bi ovakvu raspravu mogli nastaviti preko PP, a ovo je tema o suboti.

Natrag